Sciencefictionfilm van "Napoleon"-regisseur Ridley Scott is een hit op Netflix

Films
maandag, 20 november 2023 om 22:41
11 scaled
Ridley Scott, de befaamde regisseur achter epische films als "Blade Runner" en "Gladiator," staat momenteel in het middelpunt van de belangstelling. Terwijl zijn langverwachte film "Napoleon" klaar staat om de bioscoopzalen te veroveren, maakt een oudere film van de regisseur een opmerkelijke comeback op Netflix. "Alien: Covenant," de sciencefiction/thrillerfilm uit 2017, heeft onlangs zijn weg gevonden naar de top 10 van populaire films op de streamingdienst.
Alien: Covenant dient als het vervolg op de filmPrometheusuit 2012 en is de tweede film in de prequels van de befaamdeAlien-franchise. De film, met hoofdrollen voor Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Carmen Ejogo en Demián Bichir, vertelt het verhaal van de bemanning van het kolonieschipCovenant. Deze crew is op weg naar een verre planeet maar wordt afgeleid door signalen van een dichterbij gelegen planeet. Wat volgt is een aangrijpende ontdekking van een duistere en levensgevaarlijke wereld, bevolkt door de enige overlevende van dePrometheus-expeditie, de 'synthetische' David.
twu2zdsohcwhdxtugu35d2gjgeh 1140x570
Still 'Alien: Covenant' via TMDB
Ridley Scott begon al in 2012, kort voor de release vanPrometheus, hints te geven over een mogelijk vervolg. Gesprekken tussen filmdistributeur 20th Century Fox en Scott leidden tot het besluit om Noomi Rapace en Michael Fassbender opnieuw in de hoofdrollen te casten. Op 24 september 2014, onthulde Scott de titel van de film alsAlien: Paradise Lost, die later werd gewijzigd naarAlien: Covenant.
Terwijl de wereld reikhalzend uitkijkt naar Ridley Scott's meest recente meesterwerk, "Napoleon," omarmt het publiek op Netflix met opwinding opnieuw de duistere en beklemmende atmosfeer van "Alien: Covenant." Bekijk hieronder de trailer en vergeet niet deel te nemen aan onze exclusieve winactie voor "Napoleon," de historische film draait vanaf deze week in de bioscoop.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!