The Nerd Shepherd

Win gratis kaartjes voor Ridley Scott’s “Napoleon”: Vanaf 23 november in de bioscoop

Napoleon

Vanaf donderdag 23 november is het eindelijk zover: de langverwachte film “Napoleon” van regisseur Ridley Scott draait in de bioscoop. Het belooft een adembenemend en episch spektakel te worden dat liefhebbers van geschiedenis niet mogen missen. Als kers op de taart mogen wij, in samenwerking met Universal Pictures Nederland, twee keer twee vrijkaartjes weggeven voor dit historische meesterwerk.

De film is een ware traktatie voor liefhebbers van historische cinema. De eerder vrijgegeven exclusieve beelden onthullen een grootschalige veldslag met oog voor detail, weelderige kostuums die een tijdsbeeld oproepen en indrukwekkende decors die de grandeur van het verhaal versterken.

LEES OOK | Nieuwe beelden onthullen epische veldslag in Ridley Scott’s “Napoleon”

Napoleon
Still 'Napoleon' via TMDB

Win gratis bioscoopkaartjes voor "Napoleon"!

Om kans te maken op vrijkaartjes, hoef je slechts twee eenvoudige stappen te volgen. Allereerst, bezoek onze Facebookpagina en geef deze een ‘like’. Daarnaast vragen we je om antwoord te geven op de volgende vraag: Wat is de sterfdatum van Napoleon, en hoe kwam de Franse keizer aan zijn einde? Plaats je antwoord in de reacties onder dit artikel op onze website of stuur ons een mail via redactie@thenerdshepherd.com.

Laat ons weten dat je meedoet en vergeet niet om een geldig e-mailadres achter te laten bij je reactie. De gelukkige winnaars worden namelijk via e-mail op de hoogte gesteld. Vergeet niet ook je Spamfolder in de gaten te houden!

De film belooft een meeslepende reis door het leven van de Franse keizer in dit visuele spektakel dat je nog lang zal bijblijven. “Napoleon” draait vanaf 23 november in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast de trailer en maak je klaar voor een filmervaring vol grandeur en historische pracht! 

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Comments 8

 1. rene venema says:

  5 mei 1821 stierf hij op 51 jarige leeftijd aan de gevolgen van maagkanker (net als zijn vader) op Sint Helena

 2. Maureen says:

  5 mei 1821 aan Maagkanker

 3. Paolo Bona says:

  Napoleon stierf op 5 mei 1821 aan maagkanker, maar er gaan ook stemmen op dat hij vergiftigd is

 4. Wouter van der Giessen says:

  Antwoord; 5 mei 1821 aan maagkanker

 5. Marjolein Troost says:

  Napoleon is op 5 mei 1821 op 51-jarige leeftijd in Longwood op het eiland Sint Helena een natuurlijke dood gestorven als ge- volg van maagkanker; hij is niet, zoals sommigen dachten, door de Engelsen vergiftigd met arsenicum.

 6. Linda Hilgers says:

  Napoleon stierf op 5 mei 1821, als gevolg van maagkanker.

 7. Erwin Dury says:

  5 mei 1821 maagkanker

 8. Emre says:

  Hij stierf op 5 mei in 1821. Tot vandaag de dag is er veel onenigheid wat betreft de oorzaak van zijn dood. De meesten geven aan dat hij stierf aan maagkanker (dat eventueel was verergerd door de medicijnen die zijn toegediend). Anderen zijn ervan overtuigd dat hij vergiftigd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen