Andrew Lincoln keert binnenkort terug als Rick Grimes in "The Walking Dead: The Ones Who Live"

TV en Series
maandag, 20 november 2023 om 12:38
qgnq0zbcbidoqrpmoufonn6h2pj
AMC Networks heeft onlangs aangekondigd dat de langverwachte spin-off "The Walking Dead: The Ones Who Live" zijn debuut zal maken op 25 februari 2024. Deze nieuwe toevoeging aan het uitgebreide The Walking Dead-universum brengt twee geliefde personages terug op het scherm: Andrew Lincoln als Rick Grimes en Danai Gurira als Michonne.
De onthulling van de releasedatum vond plaats tijdens de laatste aflevering van Fear the Walking Dead, vergezeld van een teaser trailer waarin Lincoln en Gurira een glimp gaven van wat de kijkers kunnen verwachten. Volgens de acteurs zal "The Ones Who Live" een episch liefdesverhaal vertellen, waarin de twee hoofdpersonages worden gevormd door een wereld die drastisch is veranderd.
6xf7spxktpyt85kxdzsswgrbjbi 1140x570
Still 'The Walking Dead: The Ones Who Live' via TMDB
In de teaser krijgen we een korte sneak peek van de actie die ons te wachten staat, evenals een blik op enkele nieuwe gezichten die de cast zullen versterken. Onder hen bevinden zich Terry O'Quinn, bekend van zijn rol in Lost, die de rol van Beale op zich neemt, Matt Jeffries als Nat, en Lesley-Ann Brandt als Thorne.
"The Ones Who Live" wordt vanaf 25 februari beschikbaar gesteld voor Amerikaanse kijkers, en het lijkt erop dat een release in Nederland snel zal volgen via het Star Channel. Deze recentelijk gelanceerde tv-zender zal vanaf december ook de Daryl Dixon spin-off uitzenden, waardoor fans kunnen uitkijken naar een dubbele dosis zombie-avontuur.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!