The Nerd Shepherd

Pierce Brosnan schittert in trailer van nieuwe actiethriller “Fast Charlie”

Fast Charlie

Vertical heeft onlangs de trailer van de nieuwe film “Fast Charlie” uitgebracht. Deze actiethriller, geregisseerd door Phillip Noyce, heeft Pierce Brosnan in de hoofdrol als Charlie Swift, een ‘fixer’ wiens laatste missie niet volgens plan verloopt. De film verschijnt begin volgende maand in een select aantal Amerikaanse bioscopen en zal daarna beschikbaar zijn via video on demand.

Het verhaal, gebaseerd op Victor Gischler’s roman “Gun Monkeys” en geschreven door Richard Wenk, volgt het personage van Brosnan, bijgenaamd “Fast Charlie”. De hoofdrolspeler komt voor een uitdaging te staan wanneer het doelwit van zijn laatste klus zijn hoofd mist. Nu moet hij bewijzen dat het verminkte lichaam wel degelijk het beoogde doelwit is, en dit aan niemand minder dan Beggar Mercado, de meest prominente en meedogenloze maffiabaas in New Orleans.

LEES OOK | Waargebeurde spionage-thriller met Benedict Cumberbatch nu te zien op Netflix

Fast Charlie
Still 'Fast Charlie' via TMDB

In zijn queeste om deze delicate situatie op te lossen, roept Charlie de hulp in van Marcie Kramer, de ex-vrouw van het slachtoffer. Marcie, gespeeld door actrice Morena Baccarin, blijkt niet alleen over de nodige ruggengraat te beschikken, maar ook over vaardigheden die Charlie hard nodig heeft om zijn missie te volbrengen. 

“Fast Charlie” is niet alleen een actiefilm, maar ook een eerbetoon aan wijlen James Caan, die in deze film zijn laatste optreden heeft na zijn overlijden in juli 2022 op 82-jarige leeftijd als gevolg van een hartaanval. Caan speelt de rol van Stan Mullen, de beste vriend en mentor van Charlie, en het is aan hen om zijn nalatenschap te beschermen terwijl ze strijden tegen Beggar Mercado en zijn hele operatie ten val brengen.

Fast Charlie
Still 'Fast Charlie' via TMDB

Pierce Brosnan, die het actiegenre als voormalig 007-agent op het lijf geschreven lijkt te hebben, staat op het punt opnieuw een vermakelijke actiefilm neer te zetten. Hoewel het nog niet duidelijk is wanneer de film uitgebracht zal worden, wordt verwacht dat deze kort na de digitale release ook zijn weg naar een Nederlandse streamingdienst zal vinden. Bekijk hieronder alvast de trailer van “Fast Charlie.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen