Warner Bros. Games toont eerste beelden van "Harry Potter: Magic Awakened": een nieuwe game-ervaring voor fans van de Wizarding World!

Games
woensdag, 21 juni 2023 om 14:48
agh8h8pegyjy3uqqhu9uhaosdue
Warner Bros. Games en NetEase, Inc. hebben aangekondigd dat fans van Harry Potter binnenkort kunnen gaan genieten van een nieuwe game-ervaring. Harry Potter: Magic Awakened komt op 27 juni uit en zal gratis te spelen zal zijn. De Game biedt spelers de mogelijkheid om een gloednieuw avontuur te beleven in het Harry Potter-universum.
Spelers kunnen hun eigen personage creëren en aanpassen, spreuken verzamelen en hun vaardigheden verbeteren door middel van een uniek kaartsysteem. Dit aspect voegt een strategisch element toe aan de gameplay en biedt spelers de mogelijkheid om hun eigen speelstijl te ontwikkelen. Harry Potter: Magic Awakened is gratis te spelen voor iOS- en Android-gebruikers. Warner Bros. Games en NetEase, Inc. hebben aangekondigd dat spelers zich nu al kunnen preregistreren voor de game. Door preregistratie kunnen spelers exclusieve beloningen ontvangen zodra de titel officieel wordt uitgebracht.
collectcards 1024x576
Still 'Harry Potter: Magic Awakened' via Warner Bros. Games
De timing van de aankondiging en release van Harry Potter: Magic Awakened komt enigszins als een verrassing, gezien de recente aankondiging van een Zwerkbal-game en het enorme succes van Hogwarts Legacy, die overigens nog moet worden uitgebracht op de Nintendo Switch.
Het Harry Potter-universum floreert en de franchise blijft wereldwijd fans fascineren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Warner Bros. binnenkort een mobiele game introduceert. De mate van succes van Magic Awakened zal worden onthuld wanneer de game op 27 juni wordt gelanceerd.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!