Geliefd personage uit The Walking Dead keert terug in de spannende Spin-off: "Daryl Dixon"

TV en Series
dinsdag, 20 juni 2023 om 13:25
rfgg1zlnvlftfiy5941ifjekmk1
Goed nieuws voor fans van The Walking Dead, een geliefd personage maakt namelijk haar terugkeer in de nieuwe spin-off serie "Daryl Dixon". Recentelijk zijn er set-foto's opgedoken waarop Melissa McBride te zien is. Interessant genoeg zijn de opnamen gemaakt in Frankrijk, wat doet vermoeden dat Carol op de een of andere manier in Europa verzeild is geraakt.
Op de foto's draagt McBride een roodleren jasje en heeft ze het kenmerkende kapsel van haar personage uit eerdere seizoenen van The Walking Dead. Dit zou mogelijk kunnen wijzen op het gebruik van flashback-beelden in de nieuwe serie.
Eerder heeft AMC al een eerste teaser vrijgegeven voor de spin-off, waarin Norman Reedus als Daryl Dixon op een omgekeerde boot dobberend op de oceaan te zien is. Het lijkt echter erg onwaarschijnlijk dat hij met een klein bootje de oversteek naar Europa heeft gemaakt. Het is aannemelijker dat hij, hoogstwaarschijnlijk door de CRM, op zee is meegenomen en van daaruit in Europa is beland. Op dit moment is het nog onduidelijk hoe Carol in dit verhaal zal passen en welke rol ze zal spelen, inclusief de mogelijkheid van flashback-scènes.
Met de terugkeer van Carol, lijkt de "Daryl Dixon"-spin-off een boeiende toevoeging aan het universum van The Walking Dead te worden. Fans kunnen zich klaarmaken voor een nieuw avontuur met hun favoriete personages in een onbekende en gevaarlijke wereld.
Fear the Walking Dead is momenteel bezig met het laatste seizoen. In de spannende mid-season finale werd duidelijk dat Morgan zijn opwachting zal maken in de "Rick Grimes Spin-off". Deze ontwikkeling versterkt de mogelijkheid dat personages vaker zullen verschijnen in elkaars spin-offs, en het lijkt erop dat er nog meer opwindende crossovers zullen plaatsvinden.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!