The Nerd Shepherd

“The Walking Dead: Dead City” trailer onthult spannende spin-off met Maggie en Negan in post-apocalyptisch Manhattan

AMC heeft de trailer vrijgegeven voor “The Walking Dead: Dead City”, de nieuwe spin-off van The Walking Dead serie die zich richt op Maggie en Negan. De serie is vanaf 18 juni te zien in de Verenigde Staten en verwacht wordt dat we in Nederland ook niet lang moeten wachten op de nieuwe Spin-off serie. 

The Walking Dead: Dead City belooft weer een spannende serie met veel actie en avontuur te worden. De ontvoering van Maggie’s zoon zorgt voor extra spanning en dwingt haar om samen te werken met Negan. Dit creëert een interessante dynamiek tussen de twee personages, die in het verleden als vijanden tegenover elkaar stonden. De post-apocalyptische setting van Manhattan draagt bij aan een beklemmende sfeer en de vele obstakels en vijanden die de twee hoofdpersonen moeten overwinnen, zorgen voor veel actie en spanning.

The Walking Dead heeft na het einde van de main serie nog steeds veel te bieden, want naast de nieuwe Dead City Spin-off en de show die gericht is op Daryl Dixon, is er ook nieuws over een andere veelbelovende serie. Er wordt momenteel namelijk gewerkt aan een show die zich zal richten op het uitermate populaire personage Rick Grimes, gespeeld door Andrew Lincoln. Het is nog onduidelijk wat fans kunnen verwachten van deze nieuwe series, maar het is duidelijk dat de franchise nog lang niet ten einde is. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor fans van The Walking Dead.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen