De Portokalos-familie is terug in: "My Big Fat Greek Wedding 3" - Bekijk nu de Trailer!

Films
donderdag, 11 mei 2023 om 18:17
4207 d013 00018 rc4 scaled
My Big Fat Greek Wedding is een klassieke romantische komedie die bijna 20 jaar geleden voor het eerst in de bioscoop verscheen. De film vertelt het verhaal van Toula Portokalos, een Grieks-Amerikaanse vrouw die verliefd wordt op Ian Miller, een niet-Griekse man.
De film werd een enorm succes en won de harten van vele kijkers vanwege zijn humor, charme en oprechte emoties. Nu, bijna twee decennia later, is de Portokalos-familie terug in My Big Fat Greek Wedding 3, en het belooft opnieuw een geweldige film te worden.
In deze derde film volgen we de Portokalos-familie terwijl ze op reis gaan naar Griekenland voor een familiereünie. De familieleden komen van over de hele wereld om samen te komen om hun band met elkaar te versterken. Natuurlijk zijn er genoeg ups en downs tijdens de reis vol met onverwachte wendingen, misverstanden en romantische ontwikkelingen, maar één ding is zeker: de Portokalos-familie zal altijd bij elkaar blijven en elkaar steunen.
Schrijver en regisseur Nia Vardalos keert terug om dit derde deel te regisseren. Vardalos was ook verantwoordelijk voor het schrijven van het scenario van de eerste film en speelde zelf de hoofdrol van Toula. Met My Big Fat Greek Wedding 3 is Vardalos terug op haar oude vertrouwde terrein en heeft ze weer een hartverwarmend verhaal gecreëerd dat de kijker meeneemt op een emotionele reis. My Big Fat Greek Wedding 3 draait vanaf 7 september in de bioscoop!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!