Pokémon-iconen Ted Lewis en Matthew Sussman te gast tijdens Heroes Dutch Comic Con

Games
donderdag, 30 mei 2024 om 20:00
pokemon1
De Gaming Area is een onmisbaar onderdeel geworden van Heroes Dutch Comic Con. Elke editie wordt er groots uitgepakt om een onvergetelijk weekend te creëren voor gameliefhebbers. Waar vorig jaar Jason Paige de beurs nog met zijn aanwezigheid verblijdde, kunnen Pokémon-liefhebbers dit jaar hun hart ophalen met Ted Lewis, de stem van James en Giovanni in de animeserie, en Matthew Sussman, bekend van onder andere Snorlax en Meowth.
Centraal in de Gaming Area staat de Gaming Stage, de plek waar de meest opwindende toernooifinales plaatsvinden. Daarnaast zorgt de Red Bull DJ voor een geweldige sfeer met zijn energieke tunes, terwijl Bardo Ellens, een van Nederlands grootste YouTubers, de presentatie verzorgt.
Voor de echte competitiebeesten zijn er weer talloze uitdagende toernooien om aan deel te nemen. Kies je favoriete Nintendo-personage en neem deel aan het Super Smash Bros. Ultimate (1v1) toernooi, stel je team van agents samen voor een intense battle in Valorant (5v5), of ga de strijd aan met je vrienden in League of Legends (5v5).
Een van de hoogtepunten van de Gaming Area is de stand van Elite Gamestore, waar je Ted Lewis en Matthew Sussman kunt ontmoeten. Deze iconische stemacteurs, bekend van hun werk in diverse games en anime series, waaronder de Pokémon-franchise, zijn aanwezig voor handtekeningen, selfies en vragen tijdens de Q&A op de Gaming Stage.
Daarnaast kunnen liefhebbers van het fantasy rollenspel Dungeons & Dragons hun hart ophalen. Bij de Dungeons & Dragons tafels kunnen bezoekers hun verbeelding de vrije loop laten en samen met andere spelers meeslepende verhalen creëren. Voor degenen die hun kennis willen bijspijkeren, worden er workshops georganiseerd door Dobbelgangers, zodat je goed voorbereid bent op je volgende avontuur.
Maar dat is nog niet alles. In de Gaming Hall van Heroes Dutch Comic Con valt nog veel meer te beleven. Probeer te ontsnappen uit de escape room van de Nationale Politie, schiet een foto in League of Legends-stijl bij de stand van mCon esports, win prijzen bij het Rad van Fortuin of geniet van een potje gamen bij een van de vele arcadekasten in de Free2Play area.
Heroes Dutch Comic Con vindt plaats op 21, 22 en 23 juni in de Jaarbeurs Utrecht. Voor meer informatie en tickets kun je terecht op dutchcomiccon.com
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!