Nieuwe trailer van aankomende Harry Potter-game 'Quidditch Champions' onthuld

Games
zaterdag, 08 juni 2024 om 18:00
1
Op Summer Game Fest werden gisteren nieuwe beelden van de langverwachte Harry Potter-game Quidditch Champions onthuld. Warner Bros. Games bevestigde dat de game op 3 september zal worden gelanceerd. De nieuwe titel biedt fans van de Wizarding World de kans om deel te nemen aan de iconische sport Quidditch.
De game zal beschikbaar zijn op diverse platformen, waaronder PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, en pc via Steam en de Epic Games Store. Interessant is dat PlayStation Plus-leden de game kunnen spelen zonder extra kosten van 3 september tot 30 september, terwijl de standaard editie geprijsd is op $29,99 USD. Het is niet duidelijk of de game naar Xbox Game Pass zal komen.
De nieuwe trailer bevatte bekende personages zoals Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Griffel, naast vele anderen. Spelers hebben ook de mogelijkheid om hun eigen personage te creëren en hun vaardigheden in Quidditch te testen. De game biedt vier posities om uit te kiezen: Jager, Drijver, Zoeker en Wachter, elk met hun unieke speelstijl en verantwoordelijkheden.
Harry Potter: Quidditch Champions is een snelle, online multiplayer ervaring, met zowel solo- als multiplayeropties. Volgens Warner Bros. kunnen spelers genieten van iconische locaties, zoals het huis van de Wemels en het stadion van de Quidditch Wereldbeker. Bovendien ontvangen spelers die Hogwarts Legacy bezitten een Bonus Legacy Pack wanneer ze Quidditch Champions downloaden en verbinden met hun WB Games-account.
Unbroken Studios, de ontwikkelaar achter de game, heeft zich ingezet om een authentieke Quidditch-ervaring te bieden. CEO Paul Ohanian verklaarde: "Het team is enthousiast om Harry Potter: Quidditch Champions te onthullen en onze interpretatie van deze magische sport te tonen. We hebben hard gewerkt om een Quidditch-game te creëren die solo of met vrienden gespeeld kan worden, en die een authentieke weergave is van deze geliefde sport."
Harry Potter: Quidditch Champions is vanaf 3 september te spelen via PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, en pc. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!