Makers van 'Disney's Dreamlight Valley' werken aan Dungeons & Dragons-game

Games
vrijdag, 15 maart 2024 om 16:00
ss 1c3ff278ac430948dc31efeb1f7d2bb0466a1493
Gameloft, bekend van Disney-games zoals Dreamlight Valley en Speedstorm, heeft aangekondigd dat ze werken aan een nieuwe Dungeons & Dragons RPG. De game zal zich afspelen in de geliefde Forgotten Realms, hetzelfde universum als de bekroonde game Baldur’s Gate III.
Baldur's Gate III werd vorig jaar meteen een sensatie en veroverde de harten van zowel doorgewinterde gamers als nieuwkomers in het genre. Met meeslepende verhaallijnen, boeiende personages en diepgaande gameplay-elementen vestigde de game zich als een van de beste RPG's van het jaar. Het is dan ook geen verrassing dat de aankondiging van Gameloft's samenwerking met Wizards of the Coast, de bedenkers van Dungeons & Dragons, voor veel opwinding zorgt.
Wat maakt deze aankomende D&D-game zo intrigerend? Allereerst het feit dat het zich afspeelt in de Forgotten Realms, een rijk en levendig universum dat al decennia lang de verbeelding van fans prikkelt. De game biedt de mogelijkheid om avonturen te beleven in bekende locaties zoals Waterdeep, Neverwinter en Baldur's Gate zelf.
Maar het gaat niet alleen om de setting; Gameloft heeft ook aangegeven dat deze nieuwe game een unieke mix van gameplay-elementen zal bevatten. Het wordt geen traditionele RPG, maar eerder een hybride ervaring die survival, life-simulatie en actie-RPG-elementen combineert. Dit opent de deur naar een breed scala aan mogelijkheden, van het verkennen van gevaarlijke kerkers tot het opbouwen van relaties met medeavonturiers.
Hoewel er helaas verder nog geen concrete details zijn vrijgegeven over het verhaal, de personages of de releasedatum, zijn de verwachtingen hooggespannen. Met het getalenteerde team van Gameloft Montreal aan het roer, bekend van hun werk aan Disney Dreamlight Valley, hebben fans alle reden om enthousiast te zijn over wat er komen gaat.
Genoten van het artikel? Mooi! Hopelijk begrijpt u dat het hier gaat om een 1 april grap. Steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!