LEGO en Nintendo slaan handen ineen met de komst van epische 'The Legend of Zelda'-set

Games
vrijdag, 31 mei 2024 om 18:15
300 lego the legend of zelda great deku tree revealed 6s6v
Nintendo en LEGO bundelen opnieuw hun krachten voor een epische samenwerking met de komst van de langverwachte LEGO-set, gebaseerd op het iconische The Legend of Zelda-franchise: Grote Deku-boom 2-in-1. De set, die vanaf 1 september beschikbaar zal zijn, biedt een unieke mogelijkheid voor fans om zowel de Grote Deku-boom uit Ocarina of Time als die uit Breath of the Wild te bouwen. Met 2500 steentjes in de doos is het bouwplezier gegarandeerd.
De set bevat ook vier minifiguren die zorgvuldig zijn ontworpen om de essentie van de games vast te leggen. Van Classic Link tot Breath of the Wild Princess Zelda, elke minifiguur is een eerbetoon aan de geliefde personages uit de franchise.
Wat deze set bijzonder maakt, is de aandacht voor detail en de nauwkeurige weergave van de Zelda-wereld. Naast de minifiguren kunnen bouwers ook genieten van het creëren van iconische personages en wezens, zoals Hestu de Korok, Navi de Fee, en de Deku Sprout. Zelfs de kleinste details zijn niet over het hoofd gezien, inclusief de legendarische Master Sword en een Ocarina.
Eiji Aonuma, de producer van The Legend of Zelda-serie bij Nintendo, deelde zijn opwinding over de samenwerking: "Ik ben verheugd dat The Legend of Zelda toetreedt tot de wereld van LEGO, die de creatieve impulsen van zoveel mensen van alle leeftijden heeft aangewakkerd."
De LEGO-set is niet alleen een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van The Legend of Zelda, maar ook een viering van de creativiteit en verbeeldingskracht die beide merken belichamen. Met een prijs van €299,99 biedt deze set een waardevolle investering voor zowel verzamelaars als bouwers die op zoek zijn naar een uitdagend en lonend project. Meer informatie vindt je op de website van LEGO.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!