Elden Ring-DLC 'Shadow of the Erdtree' heeft eerste trailer en releasedatum te pakken

Games
woensdag, 21 februari 2024 om 17:18
eldenring
Eindelijk is het zover! Na lang wachten heeft FromSoftware zojuist meer details onthuld over de langverwachte Elden Ring-DLC, genaamd Shadow of the Erdtree. De gamestudio heeft een spannende eerste trailer vrijgegeven, inclusief de langverwachte releasedatum. Hoewel we nog even geduld moeten hebben, zorgt dit nieuws alleen al voor een hele hoop blije gezichten.
De trailer van Shadow of the Erdtree biedt een glimp van epische eindbaasgevechten, nieuwe krachten en een hele hoop andere verrassingen. Volgens de beschrijving van de trailer, speelt de DLC zich af in een geheel nieuwe wereld genaamd The Land of Shadow, waar de focus ligt op Miquella, een van de demigoden uit Elden Ring.
Uitgever Bandai Namco omschrijft Shadow of the Erdtree op hun website als “de grootste uitbreiding van FromSoftware tot nu toe”. In deze DLC worden spelers uitgedaagd om het mysterie van de wereld van Elden Ring te ontrafelen. Naast een nieuw verhaal, introduceert de uitbreiding ook nieuwe wapens, uitrustingen, weapon skills en magische krachten.
Hoewel FromSoftware eerder al de komst van Shadow of the Erdtree had bevestigd, is het vandaag dat we eindelijk het verlossende woord krijgen over de releasedatum. Hoewel de uitbreiding vorig jaar werd aangekondigd, bleven concrete details schaars. Nu is het officieel: Shadow of the Erdtree zal op 21 juni worden uitgebracht en beschikbaar zijn voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. Hieronder kun je de langverwachte onthulling van Shadow of the Erdtree bekijken.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!
Elden Ring vindt plaats in een gebied genaamd de "Lands Between". Na de vernietiging van de Elden Ring zijn de scherven verspreid in het landschap. Het rijk wordt geregeerd door nakomelingen van koningin Marika the Eternal, die elk een scherf van de Elden Ring bezitten en hen bezeten van macht hebben gemaakt. De speler moet als Tarnished het koninkrijk doorkruisen om alle Great Runes te vinden, om zo de Elden Ring te herstellen en de Elden Lord te worden.