Dune-ster Zendaya belandt in complexe driehoeksverhouding in nieuwe trailer van 'Challengers'

Films
woensdag, 21 februari 2024 om 16:41
challengers st 1 jpg sd high 2023 metro goldwyn mayer pictures inc all rights reserved photo credit niko tavernise metro goldwyn mayer pictures
MGM heeft zojuist een nieuwe trailer onthuld voor de bioscoopfilm Challengers, het nieuwste project van Luca Guadagnino. De hoofdrol is weggelegd voor de getalenteerde Zendaya, die schittert als de voormalige tenniswonder Tashi Duncan. De trailer biedt een intrigerende kijk op het leven van Tashi, die niet alleen met een levensveranderende blessure worstelt maar ook verstrikt raakt in een complexe driehoeksverhouding te midden van competitieve tennisvelden.
Tashi Duncan, vertolkt door Zendaya, is meer dan alleen een voormalig tennisfenomeen; ze is nu een coach en een krachtige persoonlijkheid die haar spel zowel op als buiten de tennisbaan vol overgave beleeft. Haar strategie om haar echtgenoot, een kampioen in een neerwaartse spiraal, te doen herleven, neemt een onverwachte wending wanneer hij wordt geconfronteerd met zijn uitgerangeerde vriend Patrick, tevens Tashi's ex-vriend. Terwijl het verleden en heden van deze personages botsen, stelt de film de vraag: wat is de prijs van de overwinning?
Challengers is geregisseerd door de befaamde filmmaker Luca Guadagnino, naar een scenario geschreven door Justin Kuritzkes. De film wordt geleid door Zendaya (Euphoria) als Tashi Duncan, Mike Faist (West Side Story) als Art Donaldson, en Josh O'Connor (The Crown) als Patrick Zweig. Bernard Bellew is de uitvoerend producent, terwijl Guadagnino en Amy Pascal als producenten optreden. De muziek wordt verzorgd door Trent Reznor en Atticus Ross. Challengers is tevens een samenwerking met Amy Pascal; zij werkten eerder samen aan de Spider-Man-films met Tom Holland.
Hoewel wij de film hoogstwaarschijnlijk zullen overslaan, kunnen we ons voorstellen dat fans van Zendaya enthousiast zullen zijn over deze productie. Niet dat we geen fan zijn van Zendaya, maar geef ons dan liever de nieuwste sci-fi epos Dune: Part Two van Denis Villeneuve, waarin de actrice schittert naast Timothy Chalamet. Challengers draait vanaf 25 april in de Nederlandse bioscoopzalen. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!