Klassieke Star Wars-games krijgen langverwachte heruitgave met epische extra's

Games
woensdag, 21 februari 2024 om 19:21
ulxxhgr3031qe5ti8uthjkempgr
Fantastisch nieuws voor liefhebbers van Star Wars: Aspyr heeft aangekondigd dat de geliefde klassiekers, Star Wars Battlefront I & II, een heruitgave krijgen voor PC, Playstation, Xbox, en Nintendo Switch. Deze nieuwe versies zijn niet alleen trouw aan het origineel, maar bevatten ook spannende toevoegingen, zoals nieuwe personages en maps.
Een opwindend aspect is dat de games cross-play ondersteunen, waardoor fans wereldwijd met elkaar kunnen strijden in online multiplayergevechten met maximaal 64 spelers. Met het 20-jarig jubileum van de games op 14 april kunnen Star Wars-enthousiastelingen binnenkort weer deelnemen aan epische gevechten in een sterrenstelsel ver, ver weg!
De verzameling omvat de tijdloze klassiekers Star Wars Battlefront en Star Wars Battlefront II, elk verrijkt met bonuscontent. Nieuwe maps, waaronder iconische locaties zoals Jabba's Palace en Bespin: Cloud City, tillen het spelplezier naar nieuwe hoogten. Daarnaast introduceert Aspyr twee nieuwe speelbare helden, Kit Fisto en Asajj Ventress, die frisse dynamiek toevoegen aan het geliefde Hero Assault-gedeelte van de games.
Met ondersteuning voor cross-gen multiplayer kunnen spelers moeiteloos deelnemen aan uitdagende online multiplayergevechten met maximaal 64 spelers. Diverse spelmodus, waaronder Conquest, Capture the Flag, Hunt, Assault (Space), en de uitgebreide Hero Assault, garanderen een gevarieerde spelervaring die voldoet aan de wensen van elke Star Wars-fan.
Met de terugkeer van Galactic Conquest hebben spelers de mogelijkheid om hun eigen unieke Star Wars-verhaal te creëren. De klassieke single-playercampagnes nemen spelers mee door de sleutelmomenten van Star Wars, van Episode I tot VI. En voor degenen die genieten van offline plezier, is er goed nieuws - 2-speler splitscreen is inbegrepen, waardoor vrienden samen op de bank kunnen genieten van een nostalgische ervaring.
Kortom, de heruitgave van Star Wars Battlefront I & II belooft een onvergetelijke reis terug naar het Star Wars-universum voor zowel oude als nieuwe fans. Bekijk hieronder de officiële aankondiging.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!