Respawn werkt aan first-person 'The Mandalorian' Star Wars-game

Games
zaterdag, 17 februari 2024 om 13:00
38blbpxrwevbgwa4xpvzkc2mmco
Na het succesvol ontwikkelen van twee veelgeprezen Star Wars-games, Jedi: Fallen Order uit 2019 en het vervolg Survivor uit 2023, richt Respawn Entertainment zich momenteel op een nieuwe titel binnen het Star Wars-universum. Volgens Insider Gaming wordt deze aankomende game een first-personervaring, met de focus op een Mandalorian Bounty Hunter. In tegenstelling tot de bekende Disney+-serie The Mandalorian met Pedro Pascal, zal het Respawn-project zich concentreren op een nog niet geïdentificeerd lid van de clan-gebaseerde cultuur.
Gepland tijdens de heerschappij van het Empire tussen Episodes III en VI, zal de gameplay zich in de first person afspelen en opvallen door hoge mobiliteit dankzij de terugkeer van de iconische jetpack. Met vaardigheden zoals horizontaal dashen, verticaal springen en boost sliding, bouwt Respawn voort op hun bewezen expertise in first-person shooters, zoals eerder gedemonstreerd in Titanfall en Apex Legends. De game zal een lineaire verhaallijn volgen, waarbij spelers verschillende premiejachten op diverse planeten aannemen, passend bij de essentie van een Star Wars-premiejager.
Dit aankomende Star Wars-project belooft niet alleen een opwindende toevoeging te zijn aan Respawn Entertainment's indrukwekkende portfolio, maar het wekt ook enthousiasme op bij een specifieke groep Star Wars-fans die nog steeds verlangen naar het soort ervaring dat eerder werd beloofd door het geannuleerde Star Wars 1313-project. Met de hoop dat Respawn's nieuwste creatie de verwachtingen zal overtreffen, lijkt de langdurige hype, zoals gemeld door Insider Gaming, op het punt te staan gerealiseerd te worden.
De komst van een first-person Star Wars-game, gefocust op een Mandalorian bounty hunter, laat de fans reikhalzend uitkijken naar een meeslepend avontuur in een sterrenstelsel ver, ver weg. Zeker met in het achterhoofd houden dat een Star Wars: Battlefront III-game voorlopig nog erg onzeker lijkt.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!