Gecancelde Star Wars-actrice Gina Carano reageert op South Park aflevering "Joining the Panderverse"

TV en Series
maandag, 30 oktober 2023 om 13:12
9tipvuw8vg63rsztpsy3df6itse
Voormalige Star Wars-actrice Gina Carano heeft gereageerd op de meest recente South Park-special getiteld "Joining the Panderverse." Deze nieuwe special wordt gewaardeerd vanwege de humoristische kritiek op Disney en de vermeende obsessie van Kathleen Kennedy met identiteitspolitiek. Gezien Carano's persoonlijke geschiedenis met het bedrijf is het geen verrassing dat zij haar gedachten over deze aflevering heeft gedeeld.
"Joining the Panderverse" begint met Cartman, die wordt geplaagd door nachtmerries waarin hijzelf en de andere inwoners van South Park plotseling worden vervangen door "diverse vrouwen die klagen over het patriarchaat." Deze vreemde droom zorgt voor verwarring en frustratie bij Cartman en zijn mede-inwoners, die niet begrijpen waarom hun vertrouwde personages worden vervangen door diverse karakters.
spartk 1140x570
Still 'South Park' via Paramount+
De aflevering werpt een satirische blik op de vermeende invloed van Kathleen Kennedy op de creatieve besluitvorming binnen Disney. In de droom van Cartman beweert een personage dat "Kathleen Kennedy" verantwoordelijk is voor deze veranderingen en blijft volharden in het toevoegen van meer diverse personages, wat resulteert in de ondergang van de populariteit van Disney.
Gina Carano, die eerder door Disney is ontslagen en kritiek heeft geuit op Kathleen Kennedy en Disney, heeft gereageerd op de South Park-special. Ze deelde een clip van de aflevering via een retweet en merkte op dat dit het moment is waarop Kathleen Kennedy YouTubers mogelijk zou willen censureren die deze grappige aflevering delen en erom lachen. Carano suggereert dat Kennedy negatieve beoordelingen zou willen onderdrukken en de mogelijkheid tot negatieve reacties zou willen uitschakelen om de kritiek te minimaliseren.

This is the part where KK demands any YouTubers get censored off of YouTube for sharing and laughing at this hilarious episode, she’ll have YouTube disable the thumbs down option because of the ratio she’ll receive, then she’ll have her publicist ghouls make sure Variety and…

Geeks + Gamers
Geeks + Gamers
@GeeksGamersCom

The Clip from South Park Blaming Kathleen Kennedy for ‘Why Disney Movies All Suck Now’

48.6K
Reply
Carano ging verder met het beschrijven van een hypothetische reactie van Kennedy, waarin ze haar "online aanhang" zou mobiliseren om de makers van South Park te beschuldigen van racisme en transfobie. Ze zou eisen dat de makers openlijk hun excuses aanbieden met door haar goedgekeurde bewoordingen en hen zouden verplichten deel te nemen aan een "heropvoedingscursus" onder toezicht van leden van de LGBTQ-gemeenschap.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!