Release van langverwachte Star Wars-serie 'The Acolyte' aanstaande

TV en Series
zondag, 11 februari 2024 om 14:51
sw1
Sinds de release van de eerste trailer tijdens de Star Wars Celebration in Londen vorig jaar, is de hype rond de Star Wars-serie The Acolyte alleen maar gegroeid, met fans die reikhalzend uitkijken naar elke update over het langverwachte project. Nu heeft Collider vernomen dat de live-action serie, die zich afspeelt in de High Republic en is gemaakt door Leslye Headland, deze zomer op Disney+ zal worden uitgebracht.
De serie speelt zich af 50 jaar voor de gebeurtenissen inThe Phantom Menace, en volgt een voormalige Jedi Padawan en haar Meester terwijl ze zich storten in een onderzoek naar sinistere misdaden in een steeds veranderende wereld.
xuz32wkmnxj4rdfnbie5diyqnwj 1140x570
Still 'Star Wars: The Acolyte' via TMDB
De trailer die tijdens de Star Wars Celebration in première ging, gaf fans slechts een eerste blik op wat ze konden verwachten bij de première van de serie, maar zelfs zo wist de serie al volop indruk te maken op de gelukkigen die het mochten zien, met een gedurfde visuele benadering van een tijdperk dat tot nu toe nog niet eerder op het scherm is verschenen. Verwacht wordt dat de trailer die tijdens Star Wars Celebration werd vertoond, zich binnenkort ook aan de rest van de wereld zal laten zien.
De serie pronkt met een enorme en uiterst getalenteerde ensemble cast, aangevoerd door Amandla Stenberg. Ze wordt vergezeld doorSquid Game-ster Lee Jung-jae als een Jedi Master en Joonas Suotamo als een Wookiee Jedi genaamd Kelnacca.
vmfjs9liuuamq1thq4vj7ihkwrz 1140x570
Still 'Squid Game' via TMDB
Ook behoren Jodie Turner-Smith, Manny Jacinto en Charlie Barnett tot de cast, hoewel details over hun rollen, volgens de typische Star Wars-traditie, strikt geheim worden gehouden. Kijk jij uit naar de nieuwe Star Wars-serie? Houd onze website in de gaten voor verdere updates rondomThe Acolyte.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!