Dan Trachtenberg werkt aan nieuwe Predator-film 'Badlands'

Films
zaterdag, 10 februari 2024 om 20:34
3jryhhwaqqp2iho8bktqtlrdxl9
Goed nieuws voor liefhebbers van de Predator-franchise. 20th Century heeft aangekondigd dat er een nieuwe film in ontwikkeling is, getiteld Badlands. De regisseur van de veelgeprezen film Prey, Dan Trachtenberg, zal opnieuw achter de camera staan en werkt samen met scenarioschrijver Patrick Aison om een frisse wind door het geliefde sci-fi horrorfranchise te laten waaien.
Volgens Deadline isBadlandsbedoeld als een op zichzelf staande productie, wat suggereert dat de film wellicht nieuwe elementen en perspectieven aan het Predator-universum toevoegt. Ondanks het ontbreken van concrete details over het plot zullen de opnames vanBadlandslater dit jaar al beginnen.
vgatt6hief4equz1k0uu1ft5xdi 1140x570
Still 'Prey' via TMDB
Eerder bewees Dan Trachtenberg zijn vakmanschap metPrey, een prequel die in 2022 werd uitgebracht en een succesvolle ontvangst genoot op de streamingdienst Hulu. Trachtenberg wist daarnaast ook succes te boeken met film10 Gloverfield laneen werkte hij mee aan succesvolle series zoalsThe Boysen de Netflix-hitserieBlack Mirror.
Het is momenteel onduidelijk of de nieuwe Predator-film een bioscooprelease zal krijgen of exclusief te streamen zal zijn via Hulu, en uiteindelijk in Nederland te zien zal zijn op Disney+. Kijk je uit naar de komst van deze nieuwe Predator-film?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!