Hollywood-icoon Ben Stiller laaiend enthousiast over nieuwe Netflix-docu: "Ongelofelijk emotioneel!"

Films
zaterdag, 10 februari 2024 om 19:52
jvtvnvsi4fg4jbh9ywmkefkhedd scaled
Onder leiding van regisseur Bao Nguyen werpt de nieuwe Netflix-documentaire The Greatest Night in Pop een fascinerende blik op de totstandkoming van het legendarische nummer "We Are the World". Teruggebracht naar die ene chaotische, maar betoverende avond van 1985, waar meer dan 40 pop- en rocksterren zich verenigden voor humanitaire hulp aan slachtoffers van de Afrikaanse hongersnood.
De documentaire onthult verrassende achtergrondverhalen over de creatie van dit memorabele nummer. Naast de bekende namen die deelnamen, onthult de film geheime gastoptredens die tot nu toe onbekend waren. Het succes van het nummer ging verder dan verwachtingen, bereikte multiplatina-status en groeide uit tot een wereldwijd fenomeen buiten de muziekindustrie.
aaaaqyu7dd2k7z87 jofbjd3 uxmds6o4tbyqlpmbvijxch2y13fjmgiqw1hjh0ulbog76pnidhogyfof2ltyaw412y ponuwop1ltlikh4j5ngzubphe1hzjfzg6c6wnhgkzzcm1o4hpw rw2nqnc6zxtxbcf8 1140x570
Still 'The Greatest Night of Pop' via Netflix
De documentaire staat sinds de release in de Top 10 van meest bekeken films op Netflix en heeft nu ook de aandacht getrokken van Hollywood-icoon Ben Stiller. De acteur, momenteel druk bezig met de opnames van het langverwachte tweede seizoen van de AppleTV+-serieSeverance, liet via X weten dat hij diep onder de indruk was van de documentaire. "Dit was ongelooflijk emotioneel. Bedankt dat je dit hebt gemaakt. Wat een verhaal. De nacht, het lied, de documentaire. Zo goed gemaakt. Prachtig."
Stiller reageerde op een post van de wereldberoemde zanger Lionel Richie, die op zijn beurt vol trots was met de release van de Netflix-documentaire. "Pak je popcorn en ga mee op avontuur!" De betrokkenheid van Richie staat garant voor een authentieke vertelling van die ene spraakmakende avond in 1985.The Greatest Night in Popis momenteel te zien op Netflix. Heb jij de documentaire al bekeken?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!

This was incredibly emotional. Thanks you for making it. What a story. The night, the song, the doc. So well made. Beautiful. 🙌

Lionel Richie
Lionel Richie
@LionelRichie

Today is the day! Our film THE GREATEST NIGHT IN POP is premiering on @netflix Grab your popcorn and join me for an adventure! 🎥 🎞️

Image
Image
329
Reply