Intense ambulance-film 'Asphalt City' met Sean Penn en Tye Sheridan onthult eerste trailer

Films
woensdag, 21 februari 2024 om 20:42
wair09adhgbza0tggryyrbhy0dg
De nieuwe thriller Asphalt City, geregisseerd door Jean-Stéphane Sauvaire, bekend van A Prayer Before Dawn en Johnny Mad Dog, is op komst. Vertical heeft zojuist de eerste trailer vrijgegeven. Met sterren als Sean Penn en Tye Sheridan belooft deze film, gebaseerd op Shannon Burke's Black Flies, een intens en meeslepend spektakel te worden.
De trailer van Asphalt City onthult de intense sfeer van de film, maar legt ook de nadruk op de krachtige chemie tussen de hoofdrolspelers Sean Penn en Tye Sheridan. De keuze voor Penn, een Oscarwinnende acteur met een diverse en geprezen filmografie, naast de rijzende ster Tye Sheridan, is gewaagd maar lijkt op basis van de eerste trailer een geweldige keuze te zijn. De on-screen chemie tussen deze twee getalenteerde acteurs spat van het scherm af. Daarnaast maken ook Kali Reis (bekend van haar rol in de misdaadserie True Detective) en Mike Tyson hun opwachting in de film.
De officiële beschrijving van de film luidt: “De jonge, idealistische verpleger Ollie Cross loopt mee met de norse, doorgewinterde ambulanceveteraan Gene Rutkovsky. Hij krijgt een inkijkje in de genadeloos harde realiteit van het werk van het ambulancemedepersoneel en de tol die deze zware baan mentaal en fysiek van hen vergt. Oog in oog met het druggebruik en de criminaliteit die de straten van New York eigen zijn, begint Ollie's perspectief op leven en dood langzaam te veranderen…”
Met Sauvaire's regie, een sterke cast en de veelbelovende trailer lijkt Asphalt City klaar te staan om de bioscoopzalen te veroveren. De film lijkt een krachtige combinatie te bieden van een intrigerend verhaal en overtuigende acteerprestaties. Kortom, een spannende film om in de gaten te houden. Asphalt City draait vanaf 28 maart in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!