Insight Monthly: De beste games van de maand juli

Games
woensdag, 10 juli 2024 om 19:00
insight thumb juli 24 no logos
Het is juli en het is zeker wat rustiger deze maand. Gelukkig zijn er wel wat releases, zo is het onder andere tijd voor NEXON's Unreal Engine 5, third-person looter-shooter The First Descendant, ook hoppen we van schaduw naar schaduw met de Nederlandse indie game SCHiM.
Deze game die werd gemaakt door slechts twee mensen (Ewoud van der Werf en Nils Slijkerman) begon als examenopdracht voor Ewoud, heeft inmiddels meer dan 200K+ aan wishlist en meerdere awards weten te vergaren, namelijk de INDIGO Award in 2021, Best Game Design en Audience Award Grand Prix tijdens de Tokyo Game Show van 2022 en vorig jaar tijdens BitSummit de awards voor Visual Excellence en de Media Highlight.
Ook bespreken we de Souls-lite Flintlock: The Siege of Dawn, de nieuwste game van Ashen (2018) ontwikkelaar A44 uit Nieuw Zeeland. Daarnaast is er ook nog aandacht voor roguelite Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate dat na een release voor iOS in 2023 nu ook naar de Nintendo Switch komt.
Dat en meer zie je allemaal in deze aflevering van Insight Monthly. Abonneer voor een gegarandeerde, maandelijkse dosis nieuwe games, elke eerste maandag van de maand.
Welke games ga jij spelen? Abonneer op Insight Monthly via Youtube of volg op X voor een gegarandeerde, maandelijkse dosis nieuwe games, elke eerste maandag van de maand!