Geprezen vampieren-survivalgame 'V Rising' nu ook eindelijk te spelen op PlayStation

Games
dinsdag, 25 juni 2024 om 6:00
ss 315383acbd35f8f263bb0530740335d14abbb0d2
Na een succesvolle periode op Steam heeft de bejubelde vampieren-survivalgame V Rising eindelijk zijn weg gevonden naar de PlayStation 5. PS5-gamers kunnen zich onderdompelen in de duistere wereld van Stunlock Studios' briljante creatie. De game, die bekendstaat om zijn innovatieve gameplay en vermakelijke, unieke setting, biedt nu eindelijk een waardige console-ervaring.
V Rising verscheen voor het eerst in mei 2022 als een Early Access-titel op Steam. Binnen een week na de release was de game al meer dan een miljoen keer verkocht. Stunlock Studios bleef de game actief bijwerken, wat resulteerde in verschillende grote updates tijdens de Early Access-periode. Dit zorgde voor een vlekkeloze 1.0-lancering op 8 mei 2024, waardoor de game een van de beste open-wereld survival crafting-games op de markt werd.
Met meer dan 85% positieve recensies op Steam en een stevige spelersbasis werd V Rising snel populair. Deze populariteit stelde Stunlock Studios in staat om de game als een console-exclusief uit te brengen op PlayStation. In samenwerking met Auroch Digital werd de gebruikersinterface geoptimaliseerd voor de console en werd volledige DualSense-controllerondersteuning toegevoegd.
De game is beschikbaar in drie verschillende versies: de Standaard Editie, de Legacy of Castlevania Editie en de Complete Editie. De Standaard Editie bevat enkel de basisgame, terwijl de Legacy of Castlevania Editie extra cosmetische content toevoegt die geïnspireerd is door Castlevania. De Complete Editie biedt nog meer cosmetische uitbreidingen en diverse DLC-pakketten.
Met de release op PlayStation 5 heeft V Rising zijn spelersbasis verder uitgebreid. Hoewel de game enkele voordelen mist die beschikbaar zijn voor pc-spelers, zoals modding, biedt het nog steeds een robuuste en boeiende game-ervaring. Hoe de PS5-gemeenschap de gameplay, builds en tactieken zal beïnvloeden, valt nog te bezien, maar de verwachtingen zijn hooggespannen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!