'A Quiet Place'-franchise krijgt naast nieuwe bioscoopfilm ook een spannende horrorgame

Games
dinsdag, 18 juni 2024 om 12:00
id8g4vln0gnsaop28ogcww0yhgh
Liefhebbers van de A Quiet Place-franchise hebben weer genoeg om naar uit te kijken. Vanaf volgende week draait dan eindelijk de nieuwe film Day One in de bioscoop en als klap op de vuurpijl is er nu óók een videogame aangekondigd: The Road Ahead, voor PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.
De nieuwe game, gepubliceerd door Saber en ontwikkeld door Stormind Games, neemt spelers mee naar de angstaanjagende wereld van A Quiet Place. Deze first-person, single-player horror adventure game is gebaseerd op de populaire films van Paramount Pictures en biedt een nog onverteld verhaal van overleving na de val van de mensheid door dodelijke wezens die jagen op geluid.
De game belooft de hectische terreur, onheilspellende sfeer en aangrijpende menselijke drama’s die de films beroemd maakten, na te bootsen. Spelers beleven de reis van een jonge vrouw die niet alleen de angstaanjagende wezens van de apocalyps moet overleven, maar ook de pijn van familiale conflicten en haar eigen innerlijke angsten. Met niets meer dan je verstand en de simpele hulpmiddelen die je kunt vinden, moet je talloze gevaarlijke uitdagingen en obstakels overwinnen, terwijl je constant bedreigd wordt door onbekende vijanden.
A Quiet Place: The Road Ahead biedt een dramatisch nieuw avontuur binnen de wereld van de succesvolle filmreeks. Spelers kunnen nu al de game op hun wenslijst zetten op platforms zoals Steam, Xbox Series X|S, en PlayStation 5. Het spel zal absolute horror bieden terwijl je probeert te overleven in een door geluid gedomineerde post-apocalyptische wereld. Elke omgeving moet zorgvuldig worden geobserveerd en de middelen die je vindt, moeten strategisch worden gebruikt om de gevaren om je heen te overleven.
Naast de game is er ook de langverwachte prequel film A Quiet Place: Day One, die ons terugbrengt naar het ontstaan van de angstaanjagende wereld waarin geluid dodelijk is. De film, gaat vanaf 28 juni in première. De getalenteerde Lupita Nyong’o speelt Sam, die samen met Eric, vertolkt door Joseph Quinn, probeert te overleven in een chaotisch New York City. De stad valt ten prooi aan een invasie van buitenaardse wezens. Terwijl de stad ineenstort, moeten Sam en Eric schuilen en vechten voor hun leven.
Met zowel een spannende nieuwe game als de veelbelovende nieuwe film, kunnen fans van A Quiet Place zich verheugen op een zomer vol angstaanjagende avonturen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!