Win gratis bioscoopkaartjes voor de komische roadmovie 'Drive-Away Dolls’

Films
maandag, 26 februari 2024 om 19:22
drive away dolls st 4 jpg sd high copyright 2023 focus features llc
De recent uitgebrachte komische roadmovie Drive-Away Dolls, geleid door niemand minder dan de legendarische regisseur Ethan Coen, draait momenteel in de bioscoop. Deze film, waarvoor Coen ook het scenario schreef en samen met zijn vrouw Tricia Cooke de regie voerde, belooft een verfrissende komedie te zijn met een indrukwekkende cast. En het beste nieuws? Wij hebben gratis kaartjes beschikbaar voor deze bioscoopfilm.
De film vertelt het verhaal van Jamie, een vrijgevochten ziel die te maken heeft gehad met talloze relatiebreuken en nu worstelt met opnieuw een liefdesfiasco. Haar vriendin Marian, daarentegen, is juist terughoudend en verlangt naar meer avontuur in haar leven. Om een nieuwe start te maken, besluiten de twee vriendinnen impulsief een roadtrip naar Tallahassee te ondernemen.
De plannen van Jamie en Marian nemen echter al snel een hilarische wending wanneer ze onderweg een groep stuntelende criminelen tegenkomen. Wat aanvankelijk begon als een reis vol hoop en hernieuwde vriendschap, verandert snel in een wilde achtervolging vol komische situaties. Terwijl ze proberen uit handen van de criminelen te blijven, leren Jamie en Marian belangrijke levenslessen en ontdekken ze de ware betekenis van vriendschap.
Win gratis bioscoopkaartjes voor ‘Drive-Away Dolls’
Om kans te maken op vrijkaartjes hoef je slechts twee eenvoudige stappen te volgen. Allereerst, volg onze Instagram pagina en geef antwoord op de volgende vraag: Met wie werkt regisseur Ethan Coen regelmatig samen en vormt hij wereldberoemd regisseursduo?
Plaats je antwoord in de reacties onder dit artikel op onze website of stuur ons een mail via [email protected]. Laat ons weten dat je meedoet en zorgt dat je een geldig e-mailadres achter laat bij je reactie. De gelukkige winnaars worden namelijk via e-mail op de hoogte gesteld. Vergeet niet je spamfolder in de gaten te houden! De bioscoopkaartjes worden aangeboden door Universal Pictures.
De cast van Drive-Away Dolls bestaat uit getalenteerde acteurs, waaronder Margaret Qualley, Geraldine Viswanathan, Beanie Feldstein, Colman Domingo, Pedro Pascal, Bill Camp en Matt Damon. Qualley, bekend van Once Upon a Time… in Hollywood, schittert als Jamie, terwijl Viswanathan en Feldstein de rollen van Marian en Sukie vertolken. Drive-Away Dolls draait nu exclusief in de bioscoop.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!