Win gratis bioscoopkaartjes voor de 4K-heruitgave van 'Lupin III: The Castle of Cagliostro'

Films
dinsdag, 02 april 2024 om 18:00
lupin still 054909
Anime liefhebbers opgelet: Op 4 april staat een iconisch stukje animatiegeschiedenis op het punt om een indrukwekkende terugkeer te maken naar het witte doek. Studio Ghibli's oprichter en meesteranimator, Hayao Miyazaki, bracht 45 jaar geleden zijn eerste speelfilm uit, Lupin III: The Castle of Cagliostro en om deze klassieker uit 1979 te eren en een nieuwe generatie kijkers te betoveren, is de film nu met zorg gerestaureerd in verbluffende 4K-kwaliteit.
Het beste nieuws? We mogen 2 gratis bioscoopkaartjes weggeven voor deze unieke heruitgave!
Hayao Miyazaki, die eerder al met films zoals Spirited Away en Howl's Moving Castle lof oogstte en meerdere Oscars in de wacht sleepte, wordt terecht beschouwd als een legende in de wereld van de Japanse animatie. Lupin III: The Castle of Cagliostro biedt niet alleen een kijkje in Miyazaki's kunstenaarschap in zijn beginjaren, maar ook een boeiend verhaal dat zijn veelzijdigheid als filmmaker weerspiegelt.
In de film zien we Lupin III, een meesterdief, geconfronteerd worden met zijn grootste uitdaging. Wat begint als een kraak in het afgelegen Cagliostro, evolueert tot een meeslepend avontuur wanneer hij prinses Clarisse tegenkomt, die tegen haar wil wordt gedwongen te trouwen met de sinistere graaf Cagliostro. Lupin, bijgestaan door zijn trouwe metgezellen Jigen, Fujiko, en Goemon, moet een kasteel doorkruisen vol valstrikken, een dodelijke kerker en een leger huurmoordenaars om het meisje te redden en de geheimen van het kasteel te onthullen.
Win gratis bioscoopkaartjes voor ‘LUPIN III’
Om kans te maken op vrijkaartjes hoef je slechts twee eenvoudige stappen te volgen. Allereerst, volg onze Instagram pagina en geef antwoord op de volgende vraag: Hoe heet de Studio Gibli-film die eerder dit jaar met de Oscar voor beste animatiefilm naar huis ging?
Plaats je antwoord in de reacties onder dit artikel op onze website of stuur ons een mail via [email protected]. Laat ons weten dat je meedoet en zorgt dat je een geldig e-mailadres achter laat bij je reactie. De gelukkige winnaars worden namelijk 4 april via e-mail op de hoogte gesteld. Vergeet niet je spamfolder in de gaten te houden! De bioscoopkaartjes worden aangeboden door POM Benelux.
De heruitgave is een viering van het erfgoed van animatiekunst die voortkomt uit de pen van de legendarische Hayao Miyazaki. Mis deze kans niet om de klassieker, mooier dan ooit tevoren, te ervaren op het witte doek. Bekijk hieronder de trailer van Lupin III: The Castle of Cagliostro.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!