Insight Monthly: De beste games van de maand april

Games
dinsdag, 02 april 2024 om 16:00
sandland blogroll 1711142396516
Elke eerste maandag van de maand presenteren we in samenwerking met Insight de belangrijkste en meest in het oog springende game-releases van de maand. Het meest complete en razendsnelle overzicht van de grootste games, met verhalen over de ontwikkeling van de game, de geschiedenis van de franchise, opschuddingen bij de ontwikkelaar of uitgever, en nog veel meer!
We trappen af met de maand april, die behoorlijk gevuld is. Zo is het deze maand tijd voor de PS5-exclusive Stellar Blade, duiken we diep in de zee voor een verfrissende duik in het Soulslike genre met Another Crab's Treasure, en verschijnt Sand Land, een game gebaseerd op de gelijknamige manga. Dit is een van de laatste werken van de onlangs overleden legendarische Akira Toriyama, die ook verantwoordelijk is voor Dragon Ball Z en een hele hoop andere toonaangevende anime-franchises.
Dat en nog veel meer zie je in de nieuwe aflevering van Insight Monthly!
Daarnaast ook nog aandacht voor Braid, Anniversary Edition, Grounded en Sea of Thieves die nu ook naar PlayStation komen en Tales of Kenzera: Zau de debuutgame van Surgent Studios dat wordt uitgebracht onder het EA Originals label.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!