Vrolijke Animatiefilm met Joel McHale en Mike Epps vanaf vandaag te zien op Netflix

Films
zaterdag, 02 maart 2024 om 20:01
am9coyimlkypt64duromllzvcy
De familiefilm Baas in eigen Bos 2 (Open Season 2) uit 2008 is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst. Het verhaal begint een jaar na de gebeurtenissen in de eerste film en volgt de hoofdpersonages Elliot (Joel McHale), het muildierhert, en Boog (Mike Epps), de grizzlybeer. Elliot staat op het punt te trouwen met Giselle, maar een ongelukkige struikelpartij resulteert in een gebroken gewei.
Ondertussen zijn de eigenaars van Mr. Weenie nog steeds op zoek naar hun verloren hond en leggen ze een spoor van hondenkoekjes. Elliot ziet dit als een ontvoering en roept de hulp in van andere dieren om een reddingsactie op te zetten.
De setting van de film is gebaseerd op de pittoreske plaatsen Sun Valley en McCall in Idaho, en het Nationaal Bos Sawtooth. Deze locaties vormen het sfeervolle decor voor de avonturen van de dieren. Opvallend is de betrokkenheid van Sony Animation bij de ontwikkeling van de film. Ze creëerden een softwaretool genaamd Sharpers, waarmee tekenaars de personages konden vormgeven en sterke poses en silhouetten konden creëren.
Ondanks het succes van de eerste film werd Baas in eigen Bos 2 gemengd ontvangen door critici. Veelgehoorde kritiek omvatte flauwe grappen, clichématige situaties en een gebrek aan vernieuwing in vergelijking met andere computeranimatiefilms. Desondanks biedt de film nog steeds een aantrekkelijke mix van humor, avontuur en hartverwarmende momenten die het bekijken de moeite waard maken.
Baas in eigen Bos 2 staat nu op Netflix, klaar om kijkers mee te nemen op een nieuw en opwindend avontuur met hun favoriete bosbewoners. De eerste film is helaas niet te streamen op Netflix, en het is ook niet duidelijk of de film naar de streamingdienst zal komen. Desondanks kun je de film prima kijken zonder eerst de eerste film gezien te moeten hebben.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!