Vervolg in Zack Snyder's Rebel Moon-saga 'The Scargiver' nu te zien op Netflix

Films
vrijdag, 19 april 2024 om 8:00
rebel moon1
Vanaf vandaag gaat de strijd tegen de Motherworld eindelijk verder. Het langverwachte vervolg van Zack Snyder's Rebel Moon-saga is nu te zien op Netflix. Rebel Moon: Part Two - The Scargiver volgt de strijd van Kora (gespeeld door Sofia Boutella) en haar mede rebellen in hun ultieme gevecht tegen The Motherworld.
Hoewel het eerste deel gemengde kritieken ontving, schoot de film naar de top van de streaminglijsten en trok hij in zijn eerste week maar liefst 34 miljoen kijkers. Nu Rebel Moon: Part Two - The Scargiver te zien is, heeft Snyder ook al duidelijk gemaakt wat we nog meer kunnen verwachten van de Rebel Moon-saga. De R-rated Snyder-cuts verschijnen in augustus en de regisseur heeft zelfs al plannen voor nog vier vervolgfilms.
In Rebel Moon — Part Two: The Scargiver wordt het epische verhaal van Kora en de overlevende krijgers voortgezet terwijl ze zich voorbereiden om alles op te offeren. Ze vechten zij aan zij met de dappere krijgers van Veldt om een eens vredig dorp te verdedigen, een nieuw thuis voor degenen die op de vlucht zijn voor The Motherworld.
De films hebben ook een Nederlands tintje, onze eigen Michiel Huisman schittert in de rol als boer Gunnar. "Deelnemen aan een productie van dit kaliber was iets wat ik me nooit had kunnen voorstellen", vertelde Huisman. "Niet alleen vanwege Zack Snyder, een bijzondere regisseur die een compleet nieuwe wereld heeft gecreëerd, maar ook omdat het verhaal actuele thema's aanraakt, zoals goede sciencefiction dat altijd doet."
Rebel Moon — Part Two: The Scargiver is nu te zien op Netflix, bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!