Regisseur Zack Snyder heeft grote plannen voor Rebel Moon-franchise

Films
donderdag, 18 april 2024 om 16:30
rebelmoon
Ondanks de gemengde kritieken voor Rebel Moon: Part One – A Child of Fire, schoot de film naar de top van de streaminglijsten en trok hij in zijn eerste week maar liefst 34 miljoen kijkers. Nu Rebel Moon: Part Two - The Scargiver op het punt staat uit te komen, heeft Snyder zijn ambitieuze plannen voor de franchise onthuld.
In een interview met RadioTimes.com hintte Snyder op de mogelijkheid om Rebel Moon uit te breiden tot een saga van meerdere delen, waarbij hij niet één of twee vervolgen voor ogen heeft, maar potentieel zes films in totaal. "Ik denk dat vier logisch is," mijmerde Snyder, "Vier of zes films, afhankelijk... het hangt ervan af of we elke keer dat we een van deze films maken er twee maken, dat is de vraag."
De beslissing om Rebel Moon op te splitsen in twee delen kwam voort uit Snyders wens om zijn uitgebreide verhaal volledig tot zijn recht te laten komen binnen het gewenste format van Netflix. En nu, met de mogelijkheid van misschien zelfs zes films in het vooruitzicht, kunnen fans een nog diepere verkenning van het Rebel Moon-universum verwachten.
Snyder heeft samen met zijn team al de basis gelegd voor toekomstige delen. "We hebben absoluut het verhaal helemaal klaar, we hebben al dat werk gedaan. We zullen zien hoe het verder gaat," onthulde Snyder aan RadioTimes. De regisseur liet eerder deze week al doorschemeren dat de langverwachte Snyder-cuts van de film in augustus te zien zullen zijn.
In afwachting van deze R-rated versie en het verdere vervolg van de Rebel Moon-saga kunnen we vanaf vrijdag aan de slag met Rebel Moon: Part Two – The Scargiver. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!