Veelbelovende nieuwe Netflix-slasher van makers achter 'Freaky' later dit jaar te streamen

Films
zaterdag, 09 maart 2024 om 14:00
uc9solfuftnljh5czxwp5z4hlkj
Netflix brengt in 2024 een nieuwe sciencefiction-slasherfilm met de titel Time Cut, geregisseerd door Hannah MacPherson, die samen met Michael Kennedy het script schreef. Deze film markeert een hereniging van het duo achter de slasher-komedie Freaky, met Christopher Landon als producent.
Het verhaal draait om een tienermeisje, gespeeld door Madison Bailey, dat terugreist naar de vroege jaren 2000 om een meedogenloze moordenaar te stoppen die haar zus heeft vermoord. Het lijkt qua concept sterk op eerdere films zoals Happy Death Day, It’s a Wonderful Knife, en Totally Killer, waarbij horror, sci-fi en slasher-elementen worden samengevoegd tot een vermakelijk geheel.
Madison Bailey en Antonia Gentry, bekend van respectievelijk Outer Banks en Ginny & Georgia, spelen de hoofdrollen. Andere castleden zijn onder meer Michael Shanks, Griffin Gluck, Rachael Crawford, Jordan Pettle, Megan Best, Samuel Braun, Sydney Sabiston, en Kataem O’Connor. Het scenario is geschreven door Michael Kennedy.
Time Cut wordt door Netflix beschreven als een mix van Back to the Future en Scream. Dit wekt meteen interesse, maar tegelijkertijd is het altijd een uitdaging wanneer een film zichzelf vergelijkt met andere succesvolle franchises. De film lijkt in lijn te liggen met eerdere pogingen zoals Prime Video’s Totally Killer en de bioscoopfilm It’s a Wonderful Knife, beide vermakelijke films zijn gebleken.
We kijken dan ook reikhalzend uit naar meer informatie rondom de nieuwe Netflix-slasher Time Cut. Een eerste trailer laat helaas nog even op zich wachten, maar verdere aankondigingen rondom de film zullen binnenkort wel de kop opsteken aangezien de film hoe dan ook gepland staat voor een release in 2024. Kijk jij uit naar een nieuwe slasher-film met een tijdreis-touch?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!