Opnames voor langverwachte zesde deel in iconische horrorfranchise van start

Films
vrijdag, 08 maart 2024 om 18:00
l1415ygminv1iuircinegphdglo
De Final Destination-franchise maakt een comeback! Het langverwachte zesde deel, getiteld Final Destination: Bloodlines, is deze week eindelijk begonnen met filmen. Producent Craig Perry deelde zijn opwinding op sociale media, waar hij aankondigde dat na een zware strijd door de pandemie en stakingen, de eerste opnamedag eindelijk achter de rug is.
Perry benadrukte ook het feit dat 2025 het 25-jarig jubileum van de franchise markeert, en om dit te vieren, zal de film wereldwijd in IMAX worden uitgebracht, wat volgens hem een zeldzaam en prachtig iets is.
Terugkijkend op het succes van het origineel uit 2000, dat een onverwachte kaskraker bleek te zijn dankzij zijn eenvoudige maar geniale premisse en creatieve sterfgevallen. In 2011 kwam Final Destination 5 uit, dat opvallend goede recensies ontving omdat het de speelse sfeer van de serie herwon.
Ondanks een lange afwezigheid bleef de Final Destination-serie een betrouwbare inkomstenbron voor New Line, met de vijf films die wereldwijd honderden miljoenen dollars verdienden. Hoewel het leek alsof de franchise misschien tot het verleden behoorde, bracht recent nieuws over een aankomende "herinterpretatie" de serie weer tot leven, en Final Destination 6 heeft de dood opnieuw slim weten te ontwijken.
Hoewel de exacte releasedatum nog moet worden bevestigd, zijn de opnames van Final Destination 6 op 6 maart gestart. Als alles volgens plan verloopt, kunnen we de film binnenkort in de bioscopen verwachten. Perry benadrukte dat het logisch zou zijn om de zesde film rond het 25-jarig jubileum van de eerste film in 2025 uit te brengen. Het is dus nog wel even geduld hebben op het zesde deel in de iconische horrorfranchise, maar het is nu in ieder geval zeker dat de film er gaat komen. Houd onze website in de gaten voor verdere updates van Final Destination 6.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!