Tom Cruise maakt comeback bij Warner Bros. met indrukwekkende filmdeal

Films
dinsdag, 09 januari 2024 om 23:39
z354batvzkj7e60wlzdosmuuo4u
Warner Bros. en Tom Cruise hebben een samenwerking aangekondigd die de Hollywood-superster terugbrengt naar de studio voor een ambitieus project. De samenwerking, tot stand gebracht onder een nieuw strategisch akkoord tussen Cruise en Warner Bros. Discovery, zal de ontwikkeling en productie van originele en franchise bioscoopfilms omvatten.
Aan het roer van dit cinematografische machtscentrum staan de Co-Chairs en CEOs van Warner Bros. Motion Picture Group, Michael De Luca en Pam Abdy, die zich zullen verenigen met Tom Cruise en zijn productiemaatschappij.
Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One
Still 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One' via Universal Pictures
Tom Cruise's terugkeer naar Warner Bros. is niet louter een zakelijke zet; het markeert een terugkeer voor de iconische acteur met een aanzienlijke filmgeschiedenis bij de studio. Titels als Edge of Tomorrow, Rock of Ages en The Last Samurai getuigen van Cruise's eerdere successen onder de Warner Bros.-vlag.
In hun enthousiasme over de samenwerking benadrukten De Luca en Abdy hun ambitieuze doel om Warner Bros. terug te brengen naar zijn voormalige glorie. Ze benadrukten de missie die is ingezet door David Zaslav, CEO van Warner Bros. Discovery, om Cruise terug te brengen naar de studio, waarbij ze geloven dat deze samenwerking een sleutelfactor zal zijn bij het verwezenlijken van die visie.
axesd4tgv8enlo7w397odbdkdkl 1140x570
Still 'The Last Samurai' via TMDB
In een verklaring uitte Tom Cruise zijn respect voor Warner Bros. Discovery en zijn anticipatie op het creatieve pad dat voor hem ligt. De beslissing om kantoren op te zetten op het Warner Bros. Discovery-terrein duidt op een toewijding aan een nauwe en collaboratieve werkrelatie.
style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-9640500527636757"
data-ad-slot="6744902590">