Netflix onthult eerste trailer van nieuwe mysterieuze Duitse thrillerserie 'Das Signal'

TV en Series
woensdag, 10 januari 2024 om 14:36
nieuwe duitse thrillerserie op netflix
Na de indrukwekkende successen van Dark en Liebes Kind komt Netflix binnenkort opnieuw met een Duitse parel: Das Signal, een gloednieuwe mysterieuze thrillerserie waarvan nu eindelijk de eerste trailer is onthuld. De nieuwe Duitse serie met Peri Baumeister en Florian David Fitz is vanaf 7 maart te zien op Netflix.
Het verhaal van Das Signal (The Signal) volgt astronaute Paula, die na maanden in de ruimte op het punt staat herenigd te worden met haar familie in Duitsland. Echter, haar vlucht verdwijnt spoorloos, en haar echtgenoot Sven en dochter Charlie blijven vertwijfeld achter. Sven, vastberaden om de waarheid te achterhalen en Paula terug te vinden, stuit op een mysterieus raadsel dat "de aarde op zijn grondvesten zal doen schudden".
gbn2 z7bmaarrzo 1140x570
Still 'Das Signal' via Netflix
Duitse series zijn populair op Netflix, waarbij we eerder al hebben kunnen genieten van de fenomenale serie Dark en vrij recent nog het aangrijpende Liebes Kind. Na deze twee toppers richt Netflix opnieuw hun blik te op onze oosterburen en lijkt met Das Signal wederom te gaan scoren.
Netflix stopt niet bij The Signal en heeft binnenkort nog meer sciencefictionavonturen in de aanbieding. Zo kunnen we vanaf 21 maart gaan genieten van de langverwachte serie 3 Body Problem, van de makers van Game of Thrones die zich wagen aan een nieuw spectaculair verhaal van epische omvang. 2024 lijkt vooralsnog Netflix-abonnees niet teleur te stellen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!