Netflix onthult spraakmakende nieuwe trailer van '3 Body Problem'

TV en Series
dinsdag, 09 januari 2024 om 22:43
3bp111
Binnenkort kunnen Netflix-kijkers genieten van de spraakmakende sciencefictionserie 3 Body Problem. Vanaf 21 maart is de nieuwe serie van Game of Thrones-makers David Benioff en D.B. Weiss te zien. Geen zorgen voor teleurgestelde Game of Thrones-fans, deze serie is gebaseerd op een voltooid verhaal, dus – what can possibly go wrong?
Vooralsnog zijn we uitermate optimistisch, zeker nu Netflix uit het niets een spectaculaire nieuwe trailer heeft onthuld die meer laat zien van de veelbelovende wereld die3 Body Problembelooft te bieden. De serie kan rekenen op een fenomenale cast en een krachtig, zij het enigszins complex, verhaal van de Chinese schrijver Liu Cixin.
aaaaqqpqwkijdsayldnkaaprxqivmgb22h2jpntkageqrjbwa0afh87vlecwr a9x0wvnagrz4kk6fj85amogzmcx nhuznlef4vjebazxp9sn7nf5 eupy g0weuckyj0yscokxsnw0v74ntpqs9dwsxjcx 1024x540
Still '3 Body Problem' via Netflix
Cixin’s boekentrilogie heeft wereldwijd indruk gemaakt vanwege zijn realistische en wetenschappelijk onderbouwde benadering van het sciencefictiongenre. De serie introduceert de mensheid aan een beschaving uit een ander universum, met ingrijpende gevolgen voor onze planeet. Het vermogen van Liu Cixin om complexe wetenschappelijke informatie te integreren in meeslepende fictie heeft hem een plek verdiend als een van de toonaangevende auteurs in het genre.
Netflix heeft eerder al bekendgemaakt dat er een podcast zal komen die de complexe wereld van The Three-Body Problem tot in detail belooft uit te leggen. Dat is ook wel nodig, aangezien de boeken zeer complex zijn, maar het verhaal is fenomenaal en buitengewoon origineel. Als fans van het werk van Cixin kijken we enorm uit naar deze epische verfilming, en de nieuwe trailer stelt alles behalve teleur.
3hjk0knug9dithkhu61je1bklqg 1140x570
Still '3 Body Problem' via TMDB
De nieuwe spraakmakende sciencefictionserie kan rekenen op sterren zoals John Bradley, Jess Hong, Benedict Wong, Eiza González, Jovan Adepo, Alex Sharp en vele anderen. 3 Body Problemis vanaf 21 maart te zien op Netflix. Bekijk hieronder de nieuwe spraakmakende trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!