Star Wars-acteur Ahmed Best hoopt ooit een "Jedi John Wick"-film te maken

Films
woensdag, 15 mei 2024 om 16:00
the mandalorian s3 2 3101bb12
Ahmed Best, de man die Jar Jar Binks tot leven bracht in Star Wars: Episode I – The Phantom Menace, en die daarna decennialang vreselijke pesterijen doorstond, maakte in The Mandalorian een epische terugkeer als de Jedi-meester Kelleran Beq. Nu heeft Best in gesprek met Comicbook.com laten doorschemeren dat hij graag opnieuw in de huid wil kruipen van Beq waarbij hij denkt aan een “Jedi John Wick.”
"Ik hoef niet eens één woord te zeggen," gaat Best verder. "Ik wil gewoon twee uur lang met een lightsaber mensen omver hakken die in de weg staan. Ik wil echt zoiets doen omdat het gevecht dat ik deed voor The Mandalorian slechts 1/10e van 1% is van wat ik daadwerkelijk in me heb. Er is zoveel meer!"
Best heeft veel nagedacht over zijn benadering van Beq's fysieke verschijning. De meeste Jedi zijn geïnspireerd op de Japanse samoerai, maar de Filipino's versloegen de samoerai en ze versloegen de Spanjaarden, vervolgde de acteur, eraan toevoegend dat de manier waarop ze bewegen, de stijl waarmee ze bewegen en de wapens die ze gebruiken, revolutionair zijn.
De suggestie om een personage als Kelleran Beq verder te verkennen en Best als acteur iets meer te geven dan alleen de rol van hoe Grogu van punt A naar punt B kwam, wordt met enthousiasme ontvangen door de Star Wars-community. Het blijft echter afwachten of Best's droom van een Jedi John Wick werkelijkheid wordt.
Disney heeft verschillende Star Wars-films in ontwikkeling, waaronder The Mandalorian & Grogu. Het is niet uitgesloten dat we Best in de nieuwe film opnieuw zien terugkeren als Jedi Meester Kelleran Beq, gezien de populariteit van het personage en de grote gunfactor die Best inmiddels heeft verworven onder de fans.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!