Sony onthult eerste officiële trailer voor 'Venom: The Last Dance' met Tom Hardy

Films
maandag, 03 juni 2024 om 16:00
7tpnylkk5nosixlblbwn52bmbto
Sony heeft zojuist de eerste trailer onthuld voor Venom: The Last Dance, het laatste hoofdstuk in de Venom-trilogie met Tom Hardy in de hoofdrol als de iconische antiheld. De trailer zet de toon voor het slotstuk van de reeks, die een definitief einde zal brengen aan de avonturen van Eddie Brock en zijn symbiotische partner, Venom.
Geregisseerd door Kelly Marcel, die ook de scenario's van de eerste twee Venom-films schreef, staat Venom: The Last Dance gepland voor een release op 25 oktober. In de trailer krijgen fans eindelijk een voorproefje van wat ze kunnen verwachten van dit laatste avontuur.
De trailer onthult dat Venom en Eddie Brock buiten San Francisco terechtkomen voor hun grootste uitdaging tot nu toe. Terwijl ze opgejaagd worden door militairen, gespeeld door Juno Temple en Chiwetel Ejiofor, ontdekken ze dat er meer krachten van Venoms thuisplaneet naar de aarde komen, met de bedoeling de planeet over te nemen. Dit laatste deel belooft een komische noot te hebben, met een dansscène met Mrs. Chen (Peggy Lu), gevatte interacties met criminelen en zelfs een symbioten-paard.
De eerste Venom-film introduceerde Eddie Brock als een journalist die zijn carrière en leven verliest na een mislukte interviewpoging. Zijn leven verandert drastisch wanneer hij een tip krijgt over schimmige experimenten bij de Life Foundation. Bij het onderzoeken hiervan bindt Eddie zich per ongeluk aan een buitenaardse symbioot genaamd Venom. Ondanks hun verschillende persoonlijkheden werken ze samen om de kwaadaardige CEO van de Life Foundation, Carlton Drake (Riz Ahmed), te verslaan.
In de tweede film, Venom: Let There Be Carnage, komt Eddie oog in oog te staan met de beruchte seriemoordenaar Cletus Kasady (Woody Harrelson), die de gastheer wordt van de nieuwe en gewelddadige symbioot Carnage. Ondanks hun overwinning op Carnage worden Eddie en Venom als voortvluchtigen beschouwd en moeten ze San Francisco ontvluchten.
De eindcreditscène van Venom: Let There Be Carnage zag Eddie en Venom getransporteerd naar het Marvel Cinematic Universe, waar ze een glimp opvingen van Tom Holland's Spider-Man. Echter, voordat ze de kans krijgen om hem te ontmoeten, worden Eddie en Venom teruggestuurd naar hun eigen universum, maar een klein stukje van de Venom-symbioot blijft achter in het MCU.
Venom: The Last Dance draait vanaf 25 oktober in de bioscoop. Bekijk hieronder de officiële trailer
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!