Regisseur Wes Ball geeft veelbelovende update over 'The Legend of Zelda'-film

Films
zaterdag, 23 maart 2024 om 19:00
42293 1
Wes Ball, de regisseur achter de succesvolle The Maze Runner-franchise, heeft zijn zinnen gezet op een nieuw en ambitieus project: een live-actionfilm gebaseerd op het iconische Nintendo-spel The Legend of Zelda. Met zijn gepassioneerde visie en toewijding belooft Ball een film te creëren die recht doet aan de geliefde franchise en de harten van fans over de hele wereld zal veroveren.
In een interview met Total Film onthult Ball zijn opwindende ideeën voor de aanstaande Nintendo-productie. "Ik heb dit geweldige idee," deelt Ball enthousiast, "Ik denk er al heel lang over na hoe gaaf een Zelda-film zou zijn... Ik wil mensen hun diepste verlangens vervullen. Ik weet dat deze franchise belangrijk is voor mensen en ik wil dat het een serieuze film wordt. Een echte film die mensen een ontsnapping kan bieden."
Ball benadrukt het belang van escapisme en verlangt ernaar om het publiek onder te dompelen in de magische wereld van The Legend of Zelda. Hij zegt: "Dat is hetgene dat ik wil proberen te creëren - het moet aanvoelen als iets echt. Iets serieus en cool, maar tegelijkertijd leuk en sprookjesachtig."
Voordat Ball zich vastbijt in het avontuur van de Hero of Time, wordt zijn nieuwe film Kingdom of the Planet of the Apes uitgebracht op 10 mei. Het enthousiasme rondom de Zelda-film blijft echter hoog, vooral na recente updates van Sony CEO Kenichiro Yoshida, die de film omschrijft als "een geweldig verhaal van avontuur en ontdekking."
Na het enorme commerciële succes van The Super Mario Bros. Movie, ontstaan er nieuwe kansen voor Nintendo's uitgebreide franchise. Met de bevestiging van een live-action Legend of Zelda-film, geproduceerd door de gerenommeerde Avi Arad, is de toekomst van Nintendo's filmuniversum veelbelovend. Zo werd onlangs bekend dat Illuminati en Nintendo opnieuw de handen in één slaan voor een nieuwe Super Mario Bros.-film die mogelijk draait om Yoshi.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!