Jack Black enthousiast over vervolg op 'School of Rock': "Ik ben er klaar voor!"

Films
zaterdag, 23 maart 2024 om 17:15
shkq7iaklvd8mptlithtive2pdq
Jack Black ziet een mogelijke vervolg op de succesvolle bioscoopfilm School of Rock wel zitten. Terwijl hij de pers te woord stond tijdens de promotie van Kung Fu Panda 4, vertelde Black aan het nieuwsmedium Joe dat hij er helemaal klaar voor is om opnieuw in de huid van Dewey Finn te kruipen.
In de originele film speelt Jack Black de rol van Dewey Finn, een 30-jarige rockzanger en gitarist die zijn draai probeert te vinden nadat hij uit zijn band is gezet en zijn huisbaas hem op straat heeft gezet. Wanneer hij zich voordoet als zijn huisgenoot, Ned Schneebly, en een baan aanneemt als vervangend leraar op een prestigieuze school, begint het avontuur van Dewey pas echt. Hij vormt een band met zijn leerlingen, wat leidt tot komische en hartverwarmende momenten, en uiteindelijk tot een onvergetelijk optreden.
Terwijl de film een enorme hit werd en een trouwe fanbase verzamelde, is een vervolgfilm tot op heden niet van de grond gekomen. Ondanks dat School of Rock met succes werd omgezet in een Broadway-musical, blijft het verlangen naar een terugkeer naar het witte doek levendig. Dewey Finn blijft niet voor niks één van Jack Black’s meest iconische rollen.
Het succes van een mogelijke vervolgfilm lijkt echter afhankelijk te zijn van de betrokkenheid van scenarioschrijver Mike White, die verantwoordelijk was voor het briljante script van de originele film. Black benadrukt het belang van White's terugkeer naar het project, aangezien de komiek erkent dat White's genialiteit een essentieel ingrediënt was voor het succes van de eerste film. Zie jij Jack Black graag terugkeren in zijn rol als Dewey Finn in een nieuwe School of Rock-film?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!