Populaire manga 'City Hunter' krijgt een live-action adaptatie op Netflix

Films
maandag, 08 april 2024 om 14:00
re city hunter n 00 02 58 03
Netflix heeft de eerste trailer gedeeld van de live-action verfilming van de manga City Hunter van Tsukasa Hōjō. De film gaat op 25 april wereldwijd in premiere op de streamingdienst en kan rekenen op Ryohei Suzuki die fungeert als de protagonist Ryo Saeba, met Misato Morita als zijn partner, Kaori Makimura.
De film volgt Ryo Saeba (Ryōhei Suzuki), ook bekend als City Hunter, een 'sweeper' die aan alle behoeften van zijn klanten voldoet. Hij doet alles, van bodyguard tot contractmoorden, maar hij accepteert de opdracht alleen als er een mooie vrouw bij betrokken is, of als de oprechtheid van de klant zijn hart raakt. Samen met zijn partner Kaori Makimura, het zusje van zijn overleden beste vriend, vecht Ryo tegen het kwaad dat de stad teistert!
De City Hunter-film is een van de vele live-actionversies die Netflix de afgelopen maanden heeft geproduceerd. In 2023 lanceerde de streamingdienst de geprezen live-action One Piece, die zowel van critici als fans uiterst positieve recensies heeft ontvangen en waarvan een tweede seizoen al is bevestigd. De remake van Yu Yu Hakusho was ook grotendeels succesvol, en nu voegt City Hunter zich in het rijtje van manga-adaptaties
Hojo's City Hunter manga, die liep van 1985 tot 1991 en 35 delen telt, heeft aanzienlijke invloed gehad op de anime-wereld. Deze manga heeft geleid tot vier televisie-anime series, een eerdere anime-film en verschillende video- en televisiespecials, waaronder een anime uit 2015.
De originele anime ging in première in april 1987 en werd gevolgd door de City Hunter: Shinjuku Private Eyes anime-film in februari 2019 in Japan. City Hunter The Movie: Angel Dust uit 2023 draait momenteel in de bioscoop. Vanaf 25 april brengt Netflix de live-action versie van City Hunter naar het kleine scherm. Bekijk hieronder de eerste trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!