Ozark-actrice Julia Garner gecast als Silver Surfer in nieuwe 'Fantastic Four'-film

Films
donderdag, 04 april 2024 om 13:30
surf
Vandaag is bekend geworden dat Julia Garner de rol van Shall-Bal zal spelen in de nieuwe Fantastic Four-film – een versie van de Silver Surfer. Garner won eerder al een Emmy voor haar rol als Ruth in de Netflix-serie Ozark en was te zien in series als The Americans en Inventing Anna, maar ook in films als Sin City: A Dame to Kill For en de bioscoopfilm van vorig jaar The Royal Hotel.
De nieuwe Fantastic Four onthulde onlangs zijn volledige cast waarbij WandaVision-regisseur Matt Shakman kan rekenen op Pedro Pascal als Reed Richards Mister Fantastic, Vanessa Kirby als Sue Storm, Joseph Quinn als Johnny Storm en Ebon Moss-Bachrach die de rol speelt van The Thing. De nieuwe Marvel-film is onderdeel van Phase Six van het MCU waarbij de film 25 juli volgend jaar in de bioscoopzalen zal verschijnen: Nog even geduld dus!
Hoewel veel fans liever een mannelijke Silver Surfer hadden gezien, lijkt de keuze voor Garner wel positief te worden ontvangen. De cast van de nieuwe Fantastic Four-film begint vorm te krijgen en de opnames gaan later dit jaar van start.
De Fantastic Four zijn een iconische superheldengroep die zijn oorsprong kent uit de comics van Marvel, gecreëerd door de legendarische Stan Lee en Jack Kirby als reactie op DC Comics' Justice League. Het debuut van de vier superhelden vond plaats in november 1961. Deze reeks introduceerde niet alleen het team zelf, maar ook populaire personages zoals Dr. Doom, Silver Surfer en Galactus.
Met de bekendmaking van Julia Garner als de Silver Surfer is het aannemelijk dat ook Dr. Doom en Galactus hun opwachting gaan maken in de film – of in ieder geval onderdeel zullen zijn van Marvel Phase Six. Het is nog niet bekend welke acteurs deze rollen zullen gaan invullen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!