Nieuwe tranentrekker uit Zweden met Zara Larsson nu te zien op Netflix

Films
vrijdag, 31 mei 2024 om 8:00
a part of you 2248829 01 32 22 12 5542500
Vanaf vandaag is de Zweedse dramafilm En Del Av Dig (A Part of You) te zien op Netflix. De film, geregisseerd door podcaster en schrijver Sigge Eklund, is een intense en ontroerende ervaring die diep ingaat op de complexiteit van het tienerleven.
En Del Av Dig volgt het verhaal van twee zussen, Agnes en Julia. Julia, de oudere zus, lijkt het perfecte leven te leiden: ze is populair, staat in het middelpunt van elke sociale gebeurtenis en heeft een relatie met Noel, de jongen waar iedereen naar verlangt. Agnes, die altijd opkijkt naar haar oudere zus, voelt zich vaak jaloers en verlangt naar hetzelfde leven.
Maar wanneer een tragedie toeslaat, verandert het leven van Agnes drastisch. Ze krijgt de kans om de dromen die ze altijd heeft gehad te vervullen, maar ze moet ontdekken wat de werkelijke prijs is voor het realiseren van die dromen. De film biedt een rauwe en eerlijke blik op de ervaringen van tieners en hun zoektocht naar identiteit te midden van leven en dood.
De film markeert het acteerdebuut van de internationaal bekende popster Zara Larsson, die de rol van Julia vertolkt. Naast haar schitteren Edvin Ryding, bekend van Young Royals, en de opkomende ster Felicia Maxime, die Agnes speelt. De ondersteunende cast bestaat uit getalenteerde acteurs zoals Ida Engvoll (bekend van Love & Anarchy), Mustafa Al-Mashhadani (Thin Blue Line), Alva Bratt (Barracuda Queens), Emil Hedayat, Olivia Essén, Nikki Hanseblad en Maxwell Cunningham.
En Del Av Dig is het regiedebuut van Sigge Eklund, die eerder bekendheid verwierf als podcaster en schrijver. Het scenario van de film is geschreven door Michaela Hamilton en geproduceerd door Stefan H. Lindén en Alexandra Thönnersten voor SF Studios, met Tim King als uitvoerend producent.
En Del Av Dig (A Part of You) is nu te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!