Opnames van nieuwe Stephen King-verfilming met Theo James en Elijah Wood afgerond

Films
dinsdag, 02 april 2024 om 12:00
28qwari48suxshkxgalatzkeco7
Opnieuw krijgt een spannend horrorverhaal van de legendarische schrijver Stephen King een verfilming, waarbij ditmaal twee grootheden uit de horrorindustrie zich wagen aan het werk van King. The Monkey wordt geproduceerd door James Wan en geregisseerd door Osgood Perkins.
In The Monkey ontdekken tweelingbroers Hal en Bill wanneer ze het oude aapje van hun vader vinden op zolder, dat een reeks gruwelijke sterfgevallen begint te veroorzaken om hen heen. De broers besluiten om de aap weg te gooien en verder te gaan met hun leven, die in de loop der jaren uit elkaar groeien. Maar wanneer de mysterieuze sterfgevallen opnieuw beginnen, moeten de broers zich verenigen om een manier te vinden om de aap voorgoed te vernietigen voordat het de levens van iedereen die hen dierbaar is, opeist.
Deadline meldt dat de opnames van The Monkey zijn afgerond, en de website heeft de volledige cast voor de aankomende horrorfilm onthuld. Theo James (The Gentlemen) schittert samen met Tatiana Maslany, Elijah Wood, Christian Convery, Colin O'Brien, Rohan Campbell en Sarah Levy.
The Monkey is een kort horrorverhaal dat verscheen in Skeleton Crew, een verzameling uit 1985 waarin ook The Mist, The Jaunt, The Raft, Survivor Type, The Reach en meer werden opgenomen. De film wordt geproduceerd door James Wan, die zichzelf heeft bewezen als een ware horroricoon met films als SAW en The Conjuring. Osgood Perkins, die binnenkort zijn horrorfilm Longlegs met Nicolas Cage presenteert en eerder al wist te scoren met Gretel & Hansel, is samen met Wan verantwoordelijk voor dit veelbelovende horrorproject.
Ook de cast liegt er niet om en alles wijst er dus op dat The Monkey fans van Stephen King weer op het puntje van hun stoel zal houden. Helaas is het nog even wachten op een eerste trailer en een releasedatum. Houd onze website dus goed in de gaten voor verdere updates!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!