Nieuwe knotsgekke Nederlandse bioscoopfilm 'Jackpot' maakt volledige cast bekend

Films
vrijdag, 05 juli 2024 om 13:00
only you st 6 jpg sd high
Op 19 december verschijnt de nieuwe Nederlandse komediefilm Jackpot in de bioscopen. De film, geregisseerd door Stephan Miras en geproduceerd door Nijenhuis & Co, kan rekenen op een cast bestaande uit Nicolette van Dam (Juf Braaksel en De Magische Ring), Sinan Eroglu (Scotoe, De Tatta's) en Egbert-Jan Weeber (Only You, Michiel de Ruyter). Andere acteurs die een rol spelen in deze film zijn Nesim El Ahmadi, Tim Haars, Pierre Bokma, Anouk Maas, Famke Louise, Arjan Ederveen en Ryan Babel.
Jackpot vertelt het verhaal van Rico (Sinan Eroglu) en zijn vrouw Samantha (Nicolette van Dam), die tien jaar geleden 100 miljoen euro hebben gewonnen in de loterij. Deze onverwachte rijkdom verandert hun leven drastisch. Ze leiden een luxueus bestaan met hun zoontje, en niets is meer zoals het was. Het verhaal neemt echter een drastische wending wanneer hun creditcards worden geweigerd en Rico beseft dat al het geld op is.
Rico staat voor een dilemma: hij wil zijn vrouw Samantha de waarheid vertellen, maar net op dat moment onthult zij dat ze zwanger is van hun tweede kind. Door haar plastische chirurgie is de zwangerschap risicovol en kan sterke emotie fataal zijn. Om zijn vrouw te beschermen, besluit Rico hun financiële problemen te verzwijgen. Wat volgt zijn een reeks hilarische en chaotische situaties waarin Rico alles probeert om hun luxe leventje te behouden zonder Samantha in gevaar te brengen. Hij krijgt hierbij hulp van zijn buurman Maurice, gespeeld door Egbert-Jan Weeber.
De film werpt een kritische blik op de keerzijde van plotselinge rijkdom en de uitdagingen die gepaard gaan met het omgaan met onverwachte voorspoed. Het verhaal laat zien hoe geld een familie kan verscheuren en hoe moeilijk het kan zijn om met financiële tegenvallers om te gaan, vooral wanneer het welzijn van geliefden op het spel staat.
De opnames van Jackpot zijn momenteel in volle gang. Volgens Blue Circle Casting zijn de opnames deze maand gepland in Hoofddorp, Amsterdam en Blaricum, waarbij actief gezocht wordt naar figuranten.
Jackpot draait vanaf 19 december in de Nederlandse bioscoopzalen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!