Gloednieuwe actiefilm al na één dag een wereldwijde hit op Netflix

Films
vrijdag, 05 juli 2024 om 14:00
bhc4 20220906 02812 r
De nieuwste film in de iconische Beverly Hills Cop-serie, Beverly Hills Cop: Axel F, heeft wereldwijd een verpletterend debuut gemaakt op Netflix. Met Eddie Murphy in zijn vertrouwde rol als de speelse maar vastberaden Detroitse agent Axel Foley, staat de film vrijwel overal bovenaan als meest gestreamde film van het moment.
Eddie Murphy keert terug naar de rol die hem in de jaren '80 naar supersterrenstatus katapulteerde. Beverly Hills Cop: Axel F volgt Foley op een nieuw avontuur, waar hij samen met oude vrienden John Taggart (John Ashton) en Billy Rosewood (Judge Reinhold) een samenzwering van corrupte agenten blootlegt. De dreiging komt dichtbij huis wanneer Axel’s dochter Jane, een advocaat, wordt bedreigd door de snode plannen van Captain Grant, gespeeld door nieuwkomer in de franchise Kevin Bacon.
De film opent in Detroit, waar Axel en zijn collega Mike Woody (Kyle S. More) een groep dieven achtervolgen in een spectaculaire achtervolging door de sneeuw. Zoals altijd is de klassieke Axel F-themamuziek prominent aanwezig, wat direct een gevoel van herkenning en opwinding oproept bij fans van het eerste uur. De dynamiek tussen Axel en nieuwe personages zoals detective Bobby Abbott (Joseph Gordon-Levitt) zorgt voor frisse en vermakelijke momenten.
Beverly Hills Cop: Axel F heeft bewezen een groot succes te zijn. De film combineert de charme en humor van de originele films met een moderne twist, waardoor zowel oude als nieuwe fans momenteel massaal genieten van Axel Foley’s nieuwe avontuur op Netflix.
Op IMDb krijgt de film een 6,7 en op Rotten Tomatoes een audience score van 78%. FlixPatrol laat zien dat de nieuwe Beverly Hills Cop-film nagenoeg in íeder land stijf bovenaan staat in de top tien meest gestreamde films van dit moment.
Beverly Hills Cop: Axel F is nu te zien op Netflix, bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!