Nicole Kidman en Zac Efron worden op heterdaad betrapt in de eerste trailer van 'A Family Affair'

Films
vrijdag, 31 mei 2024 om 16:15
afa 20220824 01714r
Netflix heeft weer een nieuwe komedie klaarstaan: A Family Affair, met grote sterren als Nicole Kidman, Zac Efron en Joey King onder regie van Richard Lagravenese, bekend van Unbroken en P.S. I Love You. De onlangs uitgebrachte trailer biedt al een smakelijk voorproefje van de chaos en het drama die ons te wachten staan.
Stel je voor dat je je moeder in een intiem moment betrapt met je ex-baas. Dat is precies wat Zara (gespeeld door Joey King) overkomt in A Family Affair. In de trailer zien we hoe Zara haar moeder (Nicole Kidman) in bed aantreft met Chris Cole (Zac Efron), haar voormalige werkgever.
De film draait om de onverwachte romance tussen Zara’s moeder Brooke Harwood, een schrijver, en de egocentrische filmster Chris Cole. Deze romance leidt tot een reeks komische en pijnlijke situaties voor Zara, haar moeder, en haar voormalige baas.
Voor regisseur Lagravenese was het verhaal van A Family Affair persoonlijker dan je zou denken. Hij beschrijft de film als een coming-of-age verhaal voor drie verschillende personages in verschillende stadia van hun leven. "Ik bevond me in een soort overgang naar wat Gail Sheehy 'Tweede Volwassenheid' noemt," legt Lagravenese uit.
Nicole Kidman schittert als Brooke, die door een vergelijkbare persoonlijke reis gaat. Haar performance wordt geprezen door zowel de regisseur als haar medespelers. "Nicole brengt zoveel ervaring en intelligentie met zich mee," zegt Lagravenese. Joey King, die Zara speelt, voegt eraan toe: "Nicole is een absolute engel, zowel op als naast het scherm." Zac Efron speelt Chris Cole, een zelfingenomen filmster en Zara’s ex-baas.
Dit is niet de eerste keer dat Efron en Kidman samen op het scherm staan als geliefden; ze speelden eerder samen in The Paperboy. Ondanks hun bikkelharde persoonlijkheden op het scherm, hadden King en Efron een geweldige chemie achter de schermen. "Hun dynamiek buiten het scherm was net zo vermakelijk," zegt scenarioschrijver Carrie Solomon.
A Family Affair is vanaf 28 juni te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!