Nicholas Galitzine wordt de nieuwe He-Man in aankomende Masters of the Universe live-actionfilm

Films
donderdag, 30 mei 2024 om 8:00
ck181mxemf9iwqhvhd8dmgmfda
Nicholas Galitzine, bekend van zijn rol in de romantische komedie The Idea of You is gecast als He-Man in de langverwachte Masters of the Universe live-actionfilm. De film wordt geregisseerd door Travis Knight, bekend van Bumblebee, en zal op 5 juni 2026 wereldwijd in de bioscopen te zien zijn.
De weg naar deze film is echter allesbehalve soepel geweest. Masters of the Universe heeft een ontwikkelingsgeschiedenis van meer dan twee decennia doorgemaakt. Het project begon bij Warner Bros. en Sony, voordat het uiteindelijk bij Netflix belandde, dat de film in 2023 schrapte vanwege budgettaire zorgen. Nu heeft Amazon MGM Studios het stokje overgenomen en is vastbesloten om de geliefde held naar het grote scherm te brengen.
De film volgt het verhaal van Prins Adam van Eternia, die dankzij zijn Power Sword verandert in He-Man, een krijger met bovenmenselijke kracht. Hij gebruikt deze krachten om zijn thuisplaneet en Castle Grayskull te verdedigen tegen de kwaadaardige Skeletor.
Nicholas Galitzine, die binnenkort in de huid van He-Man kruipt, heeft een solide relatie met Amazon. Naast zijn rol in The Idea of You heeft hij ook meegespeeld in de populaire Red, White & Royal Blue en zal hij terugkeren in het vervolg daarop. Bovendien was hij te zien in de Amazon-titel Cinderella, waarin hij naast Camila Cabello speelde. Zijn opkomende sterstatus en veelzijdige acteertalent maken hem een spannende keuze voor de iconische rol van He-Man.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!