Mysterieuze thriller met Anthony Hopkins en Collin Farrell is een must-watch op Netflix

Films
zaterdag, 13 april 2024 om 9:00
1kwuiv0nkef3kbqbotb2qsaxqnq
Ben je op zoek naar een spannende thriller met een psychologisch tintje? Dan is Solace een must-watch op Netflix. De streamingdienst heeft de film, geregisseerd door Afonso Poyart, vandaag opnieuw toegevoegd aan de bibliotheek. Hopkins, Colin Farrell en Jeffrey Dean Morgan schitteren in deze topper uit 2015.
Het verhaal van Solace draait om Dr. John Clancy, een dokter met paranormale gaven, gespeeld door de legendarische Anthony Hopkins. Dr. Clancy wordt teruggetrokken in de wereld van wetshandhaving wanneer zijn vriend, FBI-special agent Joe Merriwether (gespeeld door Jeffrey Dean Morgan), zijn hulp inroept bij het opsporen van een sluwe seriemoordenaar genaamd Charles Ambrose (gespeeld door Colin Farrell). Met de unieke gaven van Clancy duikt hij diep in het brein van de moordenaar, waarbij hij ingewikkelde patronen en duistere geheimen ontrafelt.
Oorspronkelijk bedoeld als een vervolg op de iconische thriller Se7en uit 1995, nam Solace een andere weg tijdens de ontwikkeling. Het script, aanvankelijk geschreven door Ted Griffin en Disney-executive Sean Bailey in 2000, onderging verschillende transformaties voordat het de op zichzelf staande film werd. Solace is vanaf vandaag weer te zien op Netflix, bekijk hieronder de trailer.
Solace ontving gemengde recensies bij de release in 2016, maar de sfeervolle spanning en de opvallende acteerprestaties kregen lof van het publiek. Met een IMDb-score van 6.8 is de film zeker de moeite waard. Zelfs horrorauteur Stephen King sprak eerder al positief over de film: “SOLACE (Netflix): "Een goed gemaakte thriller uit 2015. Voor een keer klopt alles. Maar de echte reden om te kijken is Anthony Hopkins, een van onze meest getalenteerde acteurs, op het hoogtepunt van zijn kunnen."
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!