Knotsgekke B-film 'Cocaine Werewolf' belooft een absurde mix van horror en humor

Films
maandag, 13 mei 2024 om 16:00
column 3
Na de trend die begon met de release van Cocaine Bear vorig jaar en werd voortgezet met (de beduidend mindere) Cocaine Shark, is het nu de beurt aan Cocaine Werewolf. Deze nieuwe toevoeging belooft weer een bizarre mix van komedie en horror, met een verhaal dat zich afspeelt in de duistere bossen van noordelijk Pennsylvania.
Regisseur Mark Polonia, bekend van zijn werk aan Cocaine Shark, staat aan het roer van deze film, die is geschreven door Ford Austin en Tyger Torrez. De productie wordt verzorgd door David Sterling en Tim Yasui voor Cleopatra Entertainment, terwijl Tarf Media de wereldwijde verkooprechten heeft veiliggesteld. De cast bestaat uit Marie DeLorenzo, Jeff Kirkendall, Titus Himmelberger, Ken Van Sant, Brice Kennedy, Yolie Canales en Noyes Lawton.
In Cocaine Werewolf draait het allemaal om een chaotische samenkomst van drugs, geld en een filmploeg die een low-budget horrorfilm opneemt. Wanneer een onverwacht bezoek van een bloeddorstige weerwolf letterlijk in beeld komt, nemen de gebeurtenissen een angstaanjagende (hilarische) wending. Het belooft een spannend avontuur te worden, doordrenkt met humor en horror.
De lancering van Cocaine Werewolf op de markt van Cannes belooft veelbelovend te zijn, met Tarf Media die het project positioneert als een spannende en humoristische rit die perfect past bij de huidige trend van Cocaine-gebrandmerkte comedy-horrors.
De film zal later dit jaar beschikbaar zijn via Video on Demand (VOD) en in Nederland waarschijnlijk op Pathé thuis verschijnen. Helaas hebben we nog geen trailer, maar bekijk hieronder alvast de poster van Cocaine Werewolf.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!