Keiharde wraakfilm 'Boy Kills World' met Bill Skarsgård en Famke Janssen vanaf 20 juni te zien

Films
maandag, 13 mei 2024 om 14:00
boy kills worls still 2
Vanaf 20 juni is de knotsgekke actiefilm Boy Kills World te zien in de Nederlandse bioscoopzalen. De film, geregisseerd door Moritz Mohr, is een avontuur dat de kijker meeneemt naar een dystopische wereld waarin de grens tussen fantasie en werkelijkheid vervaagt.
De hoofdrol in Boy Kills World wordt vertolkt door Bill Skarsgård, die schittert als de zwijgzame maar vastberaden Boy. Nadat Boy's tong is afgesneden tijdens een confrontatie met de corrupte Van Der Koy familie, met aan het hoofd de angstaanjagende matriarch vertolkt door Famke Janssen, blijft hij achter als enige overlevende van zijn gezin. Gedreven door wraak en gevoed door zijn innerlijke stem begint Boy aan een meedogenloze queeste om gerechtigheid te vinden.
De film neemt de kijker mee op een adembenemende reis door een dystopische wereld waarin recht en gerechtigheid ver te zoeken zijn. Boy wordt bijgestaan door een mysterieuze sjamaan, die hem helpt om zijn innerlijke kracht te vinden en zijn vaardigheden te perfectioneren voor de ultieme confrontatie. Onderweg ontmoet hij bondgenoten en vijanden, maar één ding is zeker: de strijd om te overleven zal nietsontziend en meedogenloos zijn.
Boy Kills World is niet zomaar een actiefilm; het is een meeslepend verhaal dat dieper graaft dan alleen maar actiescènes. Het thema van wraak en verlossing wordt op een indringende manier verkend, terwijl de film ook ruimte biedt voor momenten van humor en menselijkheid. De cast bestaat naast Bill Skarsgård uit namen als Jessica Rothe, Michelle Dockery en Brett Gelman en onze eigen Famke Janssen.
Naast het bioscoopspektakel is er ook goed nieuws voor gamers: op 24 april 2024 werd de spin-off videogame Super Dragon Punch Force 3 uitgebracht, gebaseerd op het arcadespel uit de film. Ook wordt er gewerkt aan een spin-off animatieserie, die de wereld van Boy Kills World verder zal verkennen. Boy Kills World draait vanaf 20 juni in de bioscoop. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!